16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Holo 360 VR Camera από την Acer που είναι και… Android smartphone!

    Οι 360 VR cameras σίγουρα αποτελούν το πιο hot trend της εποχής, καθώς όλο και πιο πολλές εταιρείες ασχολούνται με τα συγκεκριμένα προϊόντα που ήδη έχουν αρχίσει να τραβούν το ενδιαφέρον τόσο των απλών χρηστών, όσο και των επαγγελματιών που επιθυμούν να δημιουργήσουν εκπληκτικής ποιότητας 360 videos και φωτογραφίες. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι και η Acer σκοπεύει να μπει δυναμικά στη συγκεκριμένη αγορά με την κυκλοφορία του δικού της προϊόντος, που θα ονομάζεται: Holo 360.

    acer-holo-360-840x496

    Αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για την VR 360 camera της Acer που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ωστόσο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό με την  ύπαρξη της συγκεκριμένης συσκευής είναι ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα Android smartphone, καθώς θα διαθέτει ενσωματωμένο λειτουργικό Android. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Acer, η Holo 360 camera θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της, εκτός από το να τραβάει φωτογραφίες και videos υψηλής ποιότητας να κάνει edit και να ποστάρει απευθείας τα δημιουργήματα του, αφού η συσκευή θα διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi και 4G LTE. Επιπλέον, όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι της Acer, η συσκευή θα μπορεί να πραγματοποιεί εκτός από τα παραπάνω και τηλεφωνικές κλήσεις. Λίγα πράγματα είναι γνωστά σε αυτή τη φάση για την Acer Holo 360, παρόλα αυτά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μάθουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles