12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Holy Family: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα συζητηθεί (trailer)

    Μια νέα σειρά έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix με τον τίτλο Holy Family. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ισπανικό thriller δράμα από τον Manolo Caro, σε σενάριο του Fernando Pérez και της María Miranda και παραγωγή της Noc Noc Cinema.

    Η σύνοψη της σειράς αναφέρει: «Μια οικογένεια μ’ ένα σοκαριστικό μυστικό κάνει νέα αρχή στη Μαδρίτη, όπου νέες σχέσεις περιπλέκουν τα σχέδιά της και το παρελθόν αρχίζει να της δημιουργεί προβλήματα». Όταν η νέα οικογένεια μετακομίζει στη γειτονιά, διαταράσσει την ισορροπία στη ζωή της Gloria και του μωρού της.

    Το cast της σειράς περιλαμβάνει τη γνωστή από το La Casa De Papel Alba Flores και τους Najwa Nimri, Carla Campra, Iván Pellicer, Álex García, Macarena Gómez, Álvaro Rico, Jon Olivares, Ella Kweku, Nicolás Illoro και Laura Laprida.

    Στο trailer της σειράς που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα, βλέπουμε τι είναι ικανή να κάνει μια μητέρα για να προστατεύσει την οικογένειά της.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles