14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HomePod. Αυτό είναι το έξυπνο ηχείο της Apple!

    Μία ακόμη ανακοίνωση της Apple στο φετινό WWDC 2017 που συζητείται αρκετά αφορά το HomePod, το πολυαναμενόμενο “έξυπνο” ηχείο της εταιρείας, στα πρότυπα του Amazon Echo, που δίνει έμφαση στη μουσική σας απόλαυση. Μπορεί βέβαια να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, ενώ δέχεται φωνητικές εντολές μέσω Siri, αποτελώντας ένα χρήσιμο ψηφιακό βοηθό για το χώρο σας.

    HomePod

    Το HomePod είναι ένα κυκλικό ηχείο με επτά συστοιχίες από tweeter και ένα custom-made woofer 4”, ενώ ενσωματώνει έξι μικρόφωνα που “ακούν” το χώρο σας. Ενσωματώνει το A8 chip της Apple και υποστηρίζει multi-channel echo cancellation και real-time acoustic modeling.

    Μπορεί να σαρώσει το χώρο γύρω του για να βελτιστοποιήσει ανάλογα τον ήχο, ενώ συνεργάζεται άψογα φυσικά με τo Apple Music. Μπορείτε να “μιλήσετε” στο ηχείο για να παίξετε οτιδήποτε στη βιβλιοθήκη της Apple Music, ενώ μπορείτε π.χ. να του πείτε “να παίξει περισσότερα τραγούδια σαν αυτό” ή “μου αρέσει αυτό το τραγούδι”.

    apple-homepod-2

    Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε και άλλα ερωτήματα μέσω του Siri, ζητώντας πληροφορίες για τίτλους ειδήσεων, καιρικές συνθήκες, βαθμολογίες αθλημάτων κ.ά. Και αν διαθέτετε συσκευές με δυνατότητα HomeKit, μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα, την πόρτα του γκαράζ, τον κλιματισμό και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας αυτό το ηχείο.

    apple_homepod

    Το HomePod κοστίζει 349 δολάρια και έρχεται σε λευκή και space gray απόχρωση. Αρχικά θα διατεθεί σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, αλλά και σε άλλες αγορές από την επόμενη χρονιά.

    https://www.youtube.com/watch?v=1hw9skL-IXc

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles