21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Homeworld 3: Έρχεται το Μάρτιο το space strategy sequel

    Το real time sci-fi παιχνίδι στρατηγικής Homeworld 3 θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν η εταιρεία ανάπτυξης Blackbird Interactive και η Gearbox. Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την κυκλοφορία του προκατόχου του, Homeworld 2.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι λίγο αργότερα από αυτή του Φεβρουαρίου που ορίστηκε αρχικά, όταν το Homeworld 3 καθυστέρησε στις αρχές του 2023.

    Εάν νιώθετε ανυπόμονοι μετά από τόσο μεγάλη αναμονή, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε 72 ώρες νωρίτερα, στις 5 Μαρτίου, εάν προπαραγγείλετε το Fleet Command ή τη Collector’s Edition του Homeworld 3. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει.

    Το Homeworld 3 θα κυκλοφορήσει στο Steam και στο Epic Games Store και θα έρθει επίσης σε Standard και Deluxe εκδόσεις. Η Deluxe Edition των 79,99 δολαρίων περιλαμβάνει το Year One Pass, το οποίο θα διαθέτει expansions για τo co-op War Games mode. Το Fleet Command Add tvn 89,99 δολαρίων δίνει early access συν ένα soundtrack και μερικά ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα. Η φυσική συλλεκτική έκδοση αξίας 174,99 δολαρίων δίνει μια λιθογραφία και μερικές φιγούρες πλοίων.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Μάρτιο η κυκλοφορία του Dragon’s Dogma 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles