14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Homeworld: Deserts of Kharak, ένα real-time strategy από τα παλιά!

    Το Homeworld είναι ένας πραγματικά ιστορικός τίτλος, καθώς το 3D space-based Real-time-strategy της Relic όταν κυκλοφόρησε το 1999 θεωρήθηκε ως ένα παιχνίδι στρατηγικής που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Μερικά χρόνια μετά, το sequel του κατάφερε να τελειοποιήσει ακόμη περισσότερο την εξαιρετική εικόνα του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα και τα δύο Homeworld games να μπουν στο πάνθεον των καλύτερων strategy όλων των εποχών…

    Homeworld deserts of kharak 1

    Στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς οι δύο τίτλοι έκαναν ξανά την εμφάνιση τους σε μία σύγχρονη HD remastered μορφή και τώρα έφτασε η στιγμή να γνωρίσουμε τον πνευματικό διάδοχο τους, που ονομάζεται Homeworld: Deserts of Kharak. Το νέο παιχνίδι που πρόκειται για ένα δημιούργημα της Blackbird θα είναι διαθέσιμo μέσω Steam στις 20 Ιανουαρίου και δεν θα διαδραματίζεται στο διάστημα όπως οι δύο προηγούμενοι τίτλοι της σειράς, αλλά στην επιφάνεια του πλανήτη Kharak, ο οποίος έχει πολλές ομοιότητες με τον πλανήτη Arrakis του θρυλικού Dune. Στη διάρκεια του παιχνιδιού επιγείες και εναέριες δυνάμεις συγκρούονται σε επικές μάχες που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν τους φίλους των Real-time strategy. Πρόσφατα, ανέβηκαν  και δύο trailers από τον κόσμο του παιχνιδιού που λειτουργούν ως το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles