19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Honor 80 Pro+: Διέρρευσαν τα πρώτα specs της νέας ναυαρχίδας!

    H Honor εξακολουθεί να «επενδύει» σε συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να πρωταγωνιστήσουν και σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το Honor 80 Pro+ είναι το flagship που θα κληθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των premium users. Ωστόσο, παρόλο που γνωρίζουμε ότι θα κάνει την εμφάνισή του σύντομα, ακόμη δεν έχουμε κάτι το επίσημο από την ίδια τη κινεζική εταιρεία, για αυτό και έχουν πιάσει δουλειά οι leakers, έτσι ώστε να μας δώσουν μια καλή πρώτη εικόνα της συσκευής.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο insider Digital Chat Station, το Honor 80 Pro+, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας θα διαθέτει AMOLED display στα 1.5Κ (άγνωστο το πόσες ίντσες) με ένα είδος flexible screen όπως την περιγράφει (το πιθανότερο είναι να εννοεί curved πλευρές από την στιγμή που δεν αποτελεί ένα foldable). Ο εν λόγω insider τονίζει σε σχετικό post του ότι στην καρδιά της νέας ναυαρχίδας της Honor θα βρίσκεται ένα Snapdragon 8 Gen 1 chipset με 12GB RAM, 200MP camera και δυνατότητα για fast charging στα 100W. Εξυπακούεται βέβαια ότι η σειρά Honor 80 θα διαθέτει και άλλα μοντέλα, τα οποία θα είναι οικονομικά πιο προσιτά και θα φέρουν SoCs όπως το Dimensity 1080 ή το Snapdragon 778G. Αν και ακόμη δεν έχουμε κάτι το επίσημο από την ίδια την Honor, το 80 Pro+ είναι προγραμματισμένο για να κάνει την εμφάνιση του στα τέλη του έτους.   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles