18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR 8X: 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε μόλις 5 μήνες

    Η HONOR ανακοίνωσε ότι το HONOR 8X, μία από τις κορυφαίες mid-range συσκευές της εταιρείας, έφτασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μόλις 5 μήνες μετά το λανσάρισμά του τον Οκτώβριο του 2018.

    HONOR 8X 10 MIL

    Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει την αγάπη και την υποστήριξη των καταναλωτών προς την HONOR, ενώ έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά εξαιρετικών κριτικών που έχει λάβει η συσκευή από δημοφιλή site της βιομηχανίας της τεχνολογίας όπως το Trustedreviews και το Techradar, τα οποία εξυμνούν τις προδιαγραφές και το design του HONOR 8X σε σχέση με την τιμή του.

    Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της HONOR, George Zhao, η εταιρεία είναι περήφανη για το σημαντικό επίτευγμα του HONOR 8X και για τον τρόπο που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών ανά τον κόσμο συνδυάζοντας προηγμένες τεχνολογικές προδιαγραφές και μοντέρνα αισθητική. «Με την σειρά HONOR X, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις τελευταίες premium λειτουργείες σε μια προσιτή τιμή για τους χρήστες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Zhao.

    Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά που συνέβαλλαν στην επιτυχία του HONOR 8X, πέρα από το μοντέρνο design, διαθέτει τεράστια οθόνη 6,5 ιντσών, πίσω κάμερα με δύο φακούς 20 + 2MP και μπροστά κάμερα 16MP, οι οποίες υποστηρίζονται επίσης από την λειτουργία Τεχνητής Νοημοσύνης, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 για εξαιρετικές επιδόσεις και μπαταρία 3750mAh που κρατάει για πάνω από μία μέρα με μία και μόνο φόρτιση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles