24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR 8X: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του σε EMUI 9.0

    Το EMUI 9.0, μία νέα εκδοχή του περιβάλλοντος χρήσης της HONOR, είναι διαθέσιμο για το HONOR 8X από τα μέσα Μαρτίου. Οι χρήστες θα λαμβάνουν ενημερώσεις HOTA μέχρι και τις 11 Απριλίου. Το EMUI 9.0 είναι βασισμένο στο λειτουργικό Android 9.0 Pie και προσφέρει τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν το σύστημα πιο “έξυπνο”, ομαλό και εύκολο στη χρήση, ενώ βελτιστοποιεί παράλληλα την εμπειρία χρήσης όσον αφορά στην ασφάλεια, τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και την συνολική χρηστικότητα της συσκευής.

    IMG_3093-800

    Μία από τις βασικές καινοτομίες στο EMUI 9.0, είναι η λειτουργία Password Vault, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τα στοιχεία και τους κωδικούς των χρηστών. Η ενημέρωση διευκολύνει επίσης την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης για χρήστες του εργαλείου HiVision – μιας εφαρμογής που παρέχει βοήθεια σχετικά με ταξίδια, μεταφράσεις και shopping μέσω Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα). Το αναβαθμισμένο λογισμικό εισάγει και την λειτουργία Wireless Projecting, η οποία ενισχύει την ασύρματη σύνδεση της συσκευής  με μία μεγαλύτερη οθόνη. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβάλλουν εύκολα και ομαλά παρουσιάσεις, φωτογραφίες, βίντεο ή και παιχνίδια σε μεγαλύτερες οθόνες μέσω του smartphone.

    Περισσότερα να δεις, περισσότερα να απολαύσεις

    Το EMUI 9.0 είναι σχεδιασμένο για να κάνει την συσκευή πιο γρήγορη, “καθαρή” και πιο εύκολη στη χρήση. Η νέα εκδοχή αυξάνει τις συνολικές λειτουργικές επιδόσεις κατά 12.9% και μειώνει δραματικά το χρόνο εκκίνησης των εφαρμογών. Το νέο σύστημα πλοήγησης στη συσκευή έχει μειώσει τον όγκο των εσωτερικών ρυθμίσεων του EMUI κατά 10%, ενισχύοντας έτσι την ευκολία χρήσης. Επίσης, ο φυσικός σχεδιασμός natural UX του EMUI 9.0 εξασφαλίζει σταθερότητα στο περιβάλλον χρήσης της συσκευής μέσω ενός μινιμαλιστικού στιλ εμπνευσμένου από την φύση.

    HONOR 8X

    To HONOR 8X είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές της HONOR. Συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες επιπέδου ναυαρχίδας και μοντέρνο design. Χαρακτηρίζεται από το μινιμαλιστικό του design, την τεχνολογία COF (chip-on-film), μία τεράστια οθόνη FullView 6,5-ιντσών με αναλογία οθόνης σώματος που αγγίζει το 91%, κάμερα υποστηριζόμενη από τεχνητή νοημοσύνη, GPU Turbo και γυάλινο σώμα 2.5D double texture aurora. Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ και COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles