15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR 9X: Μόλις έφτασε και εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του!

    Και στην ελληνική αγορά βρίσκεται, πλέον, το πολυαναμενόμενο HONOR 9X, ο διάδοχος του επιτυχημένου – με πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις – ΗΟΝΟR 8Χ.

    HONOR-9X

    Το HONOR 9X ξεχωρίζει τόσο για τον νεανικό σχεδιασμό, την υπέροχη, μεγάλη οθόνη FullView 6.59’’ αλλά και την pop-up selfie κάμερα 16MP, που εμφανίζεται μόνο όταν τη χρειάζεσαι από μια ειδικά σχεδιασμένη θέση του smartphone. Το σύστημα τριπλής AI κάμερας (48MP + 8MP + 2MP), απαθανατίζει, με εντυπωσιακό τρόπο, εικόνες ακόμη και σε οπτικό πεδίο που αγγίζει τις 120 μοίρες. Έτσι, μπορείς να φωτογραφίσεις εύκολα, ακόμη και μεγάλους χώρους ή περιβάλλον, με την ακρίβεια και την ποιότητα ενός επαγγελματία φωτογράφου.

    Η λειτουργία Τεχνητής Νοημοσύνης AIS Super Night σε συνδυασμό με τη βασική κάμερα των 48MP, επιτρέπουν την καταγραφή, με απόλυτη ευκρίνεια, κάθε λεπτομέρειας του νυχτερινού τοπίου. Η λειτουργία 3D Portrait, διαθέσιμη τόσο στην pop-up εμπρόσθια κάμερα, όσο και στην κύρια οπίσθια τριπλή κάμερα, χαρίζει εξαιρετικά πορτρέτα με εφέ φωτισμού που παραπέμπουν σε φωτογραφικό στούντιο.

    Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του HONOR 9X συνεχίζουν και στη λήψη βίντεο. Μέσα από το AI Video Stabilization απολαμβάνεις εξαιρετικά ομαλές λήψεις υψηλής ανάλυσης έως 720p, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για κάποιο επιπλέον αξεσουάρ σταθεροποίησης της εικόνας.

    HONOR-9X-2

    Το HONOR 9X διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 και 4GB RAM με λειτουργικό σύστημα Android 9.0 με EMUI 9.1, που προσφέρουν ταχύτητα και ευχρηστία. Η πανίσχυρη μπαταρία (4000mAh) του HONOR 9X δεν σε απογοητεύει, καθώς προσφέρει ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις μουσική, video, gaming και ομιλία. Το HONOR 9X είναι ιδανικό και για όλους gamers που έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις από τη συσκευή τους. Mέσω της GPU Turbo 3.0, έχεις κορυφαίες επιδόσεις στα αγαπημένα σου games, χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

    To HONOR 9X διατίθεται σε συνεργαζόμενα καταστήματα στην τιμή των 269 Ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles