15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR: Επιστροφή στις διεθνείς αγορές και αύξηση κατά 27.5% του μεριδίου της στην Κίνα!

    H HONOR μετά την ανεξαρτητοποίηση της, αποκτά μεγαλύτερη δυναμική τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές και κάνει την είσοδο της πλέον στην premium κατηγορία smartphones – με την παρουσίαση του HONOR Magic 3 στις 12 Αυγούστου – το οποίο θα έχει καινοτομίες τόσο στο hardware (υλικά κατασκευής και κάμερα) όσο και στο λογισμικό του (βελτιώσεις στο UI αλλά και στις λειτουργίες του).

    Σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία της Counterpoint Market Pulse το μερίδιο αγοράς της HONOR στην Κίνα διαμορφώθηκε στο 8,4% τον Ιούνιο από 5,1% τον Ιανουάριο 2021, ενώ είναι ήδη πολύ κοντά στο ανώτατο όριο πωλήσεων των 4,55 εκατομμυρίων συσκευών που σημείωσε τον Αύγουστο του 2020.

    Η τρέχουσα δυναμική ανάπτυξης φαίνεται αρκετά ισχυρή καθώς οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 39% τον Μάιο και 27% τον Ιούνιο. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η HONOR διατήρησε την αύξηση του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο, υποδεικνύοντας κίνηση προς την πλήρη ανάκαμψη.

    Επιπρόσθετα η HONOR σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να «χτίσει» ξανά τις σχέσεις της με τους διεθνείς προμηθευτές της όπως η Google και η Qualcomm καθώς και να ενισχύσει το R&D τμήμα της εταιρίας με περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται σε τεχνολογίες κάμερας και λογισμικού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles