18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Honor Magic V2: Έρχεται στην Ευρώπη στις 26 Ιανουαρίου

    Η Honor παρουσίασε για πρώτη φορά το Magic V2 τον Ιούλιο του 2023 σε σχετικό event που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα. Όπως είχε υποσχεθεί τότε, η συσκευή θα παρουσιαζόταν αργότερα και στο ευρωπαϊκό κοινό, κάτι που έγινε στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της IFA, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν λεπτομέρειες τόσο για την τιμή όσο και για τη διαθεσιμότητα.

    Τέσσερις μήνες μετά, μπορούμε να μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες, αφού η περίοδος αναμονής έφτασε στο τέλος της. Η Honor έχει προγραμματίσει το launch event του Magic V2 για τις 26 Ιανουαρίου, όπου η συσκευή θα ανακοινωθεί επισήμως και θα μάθουμε και τις τιμές που θα έχει στην Ευρώπη.

    Το Magic V2 αποτελεί ένα από τα πιο λεπτά foldables κι έχει ελαφρώς μικρότερο footprint από το Apple iPhone 15 Pro Max ή το Samsung Galaxy S24 Ultra όταν διπλώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνει στην τσέπη όπως μια συμβατική ναυαρχίδα.

    Το γεγονός ότι η οθόνη του διπλώνει είναι μόνο ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Magic V2. Πέρα από αυτό, υπάρχει επίσης η τριπλή κάμερα 50 MP, ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2 και μια μπαταρία 5,000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 66W.

    Το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στο Porsche Experience Center στη Λειψία της Γερμανίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung: Επισκευές DIY για τηλεοράσεις και soundbars

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles