15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HONOR MagicBook 14 και 15,6 ιντσών: Πανίσχυρα και οικονομικά!

    Το Magic οικοσύστημα της HONOR αποκτά δύο πανίσχυρες επιλογές στον τομέα των laptops, που συνδυάζουν τις ισχυρές επιδόσεις με την άκρως προσιτή τιμή. Τα ολοκαίνουρια HONOR MagicBook 14 και 15,6 ιντσών, που παρουσιάστηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου στο ειδικό event που διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη, σηματοδοτούν την είσοδο του brand στην παγκόσμια αγορά, εντυπωσιάζοντας τόσο με τη slim και κομψή εμφάνιση με πάχος μόλις 5,2 χιλιοστά, όσο και με τις δυνατότητές τους όπως οι “δυνατές” μπαταρίες που τα κρατούν μακριά από το φορτιστή τους για ολόκληρη την ημέρα.

    Και οι δύο προτάσεις της HONOR ενσωματώνουν panels τεχνολογίας IPS και ανάλυσης 1080p που διαθέτουν αναλογία 16:9 και διαγώνιο 14 και 15,6 ιντσών. Το δε βάρος τους είναι 1,38 και 1,53 κιλά, αντίστοιχα, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια ακόμη και τις πιο απαιτητικής “on-the-go” ημέρας χωρίς περιοροσμούς.

    Επιπλέον, τα HONOR MagicBook έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών τους, διαθέτοντας popup κάμερα που ενεργοποιείται και αναδύεται μέσα από το πληκτρολόγιο μόνο όταν ο χρήστης το χρησιμοποιεί. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, διαθέτει ευρύχωρη και -με πολύ καλή διαμόρφωση- διάταξη ώστε να σας διευκολύνει κατά την πληκτρολόγηση και να μην κουράζει τα δάκτυλά σας.

    Οι πολύ ισχυροί επεξεργαστές αλλά και η δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα προϊόντα του οικοσυστήματος HONOR τα καθιστούν συνολικά κορυφαία στην κατηγορία τους. Σε υπόλοιπα specs, διαθέτουν επεξεργαστές AMD Ryzen 3500U ή 3700U κατασκευασμένους με τη μέθοδο των 12nm, καθώς και ενσωματωμένα γραφικά AMD Vega 8 & Vega 10. Διαθέσιμη ακόμη είναι 8GB RAM DDR4, καθώς και αποθηκευτικός χώρος 256GB SSD, ενώ το “παρών” δίνουν τέσσερα ισχυρά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos. Όσον αφορά το λειτουργικό, τα MagicBook διαθέτουν προεγκατεστημένα τα Microsoft Windows 10, καθώς και το Office 365 Personal.

    Στον τομέα της φόρτισης προσφέρεται fast charge που μπορεί να γεμίσει την μπαταρία τους έως το 40% μέσα σε 30 μόλις λεπτά χρησιμοποιώντας το φορτιστή USB-C που παρέχεται στη συσκευασία.

    Τα HONOR MagicBook 14 και 15,6 ιντσών θα είναι διαθέσιμα σε Space Gray και Mystic Silver απόχρωση, ενώ η κυκλοφορία τους στην ελληνική αγορά αναμένεται στα μέσα Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles