23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR: Παγκόσμια διαθεσιμότητα στο HONOR 10X Lite και νέες συνεργασίες για καινοτομία και δημιουργικότητα

    Η HONOR, το παγκόσμιο νεανικό brand τεχνολογίας, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα στις παγκόσμιες αγορές του HONOR 10X Lite καθώς και μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες που έρχονται να ενισχύσουν την δημιουργικότητα και την καινοτομία των νέων.

    Το νέο smartphone HONOR 10X Lite διαθέτει εντυπωσιακή σειρά από τέσσερις κάμερες, punch hole display 6,67 ιντσών και μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5000mAh. Η HONOR συνεργάζεται με την Wattpad, την μεγαλύτερη social πλατφόρμα δημιουργίας ιστοριών στον κόσμο. Η Wattpad συνδέει 80 εκατομμύρια αναγνώστες και συγγραφείς μέσα από την δύναμη του storytelling. Ταυτόχρονα η HONOR μέσα από την συνεργασία της με την Red Bull ανακοίνωσε την ομάδα φοιτητών HONOR με την οποία συμμετέχει και υποστηρίζει στο Red Bull Basement.

    HONOR 10X Lite: Eντυπωσιακή τετραπλή κάμερα και τεράστια μπαταρία 5000mAh

    Το HONOR 10X Lite διαθέτει διάταξη τετραπλής κάμερας (Κύρια κάμερα 48MP + ultra-wide κάμερα + 2MP macro lens + 2MP depth assist κάμερα), μεγάλη οθόνη 6,67 ιντσών, τεράστια μπαταρία 5000mAh, το HONOR 10X Lite διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Το HONOR 10X Lite είναι διαθέσιμο με HMS, ενώ υποστηρίζει το HONOR SuperCharge.  Η τεχνολογία HONOR SuperCharge 22,5W δίνει ώθηση στο HONOR 10X Lite στην ταχύτητα φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι φτάνει στο 46% της μπαταρίας σε 30 λεπτά. Η δυνατότητα reverse charging –  αντίστροφης φόρτισης –  στο HONOR 10X Lite επιτρέπει την γρήγορη φόρτιση σε όλα τα έξυπνα αξεσουάρ, όπως το HONOR Magic Earbuds, ΗONOR Watch GS Pro, HONOR Watch ES, κτλ.

    Πρόγραμμα Ανερχόμενων Συγγραφέων: Μια πρωτοβουλία της HONOR για όλους τους νέους συγγραφείς!  

    Το smartphone έχει πλέον γίνει ένα όχημα για αυτο-έκφραση, απόδραση και δημιουργικότητα. Ειδικά το HONOR 10X Lite διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως λειτουργία eBook και λειτουργία πολλαπλών παραθύρων για να κάνουν την ανάγνωση εν κινήσει ευκολότερη από ποτέ. Η HONOR και η Wattpad θα ξεκινήσουν το Πρόγραμμα Ανερχόμενων Συγγραφέων για να ανακαλύψουν τους 10 ανερχόμενους συγγραφείς από όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους να υποβάλουν τα διηγήματα τους. Η εφαρμογή Wattpad θα υπάρχει διαθέσιμη στο HONOR 10X Lite.

    HONOR x Red Bull Basement 2020: Δίνουν φτερά στους φοιτητές! 

    H HΟΝΟR μέσα από το οικοσύστημα προϊόντων της ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους. Το Red Bull Basement 2020 προσκάλεσε τους φοιτητές να προτείνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους. Στο Red Bull Basement 2020 συμμετείχαν φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες. 3865 συμμετοχές συγκεντρώθηκαν από την Ρωσία, Ινδία, Βρετανία, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Ουγγαρία από φοιτητές για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα!

    Η HONOR ξεχώρισε την “KARTA: Map for Students” από την Ρωσία για να την υποστηρίξει και μέσα από την εφαρμογή να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο Campus Hub για να συνδεθούν φοιτητές με το χώρο του πανεπιστημίου (πληροφορίες για τα μαθήματα, τα events, κτλ). Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την ανοιχτή πλατφόρμα λογισμικού Huawei Mobile Services.

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Red Bull Basement για να ενθαρρύνουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο να αναπτύξουν εφαρμογές που οδηγούν σε θετικές αλλαγές. Μέσω του δημιουργικού τους οράματος, της αποφασιστικότητας και των συναρπαστικών ιδεών, οι νέοι προγραμματιστές έχουν εμπνεύσει όχι μόνο τους συναδέλφους τους στην κοινότητα των προγραμματιστών αλλά και όλους μας στην HONOR. ” δήλωσε ο George Zhao, πρόεδρος της HONOR.

    Ένα οικοσύστημα προϊόντων για έξυπνη ζωή από την HONOR!

    Μέσα στο 2020 η HONOR παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα value for money προϊόντων  για να στηρίξει έμπρακτα την δημιουργικότητα και να ενδυναμώσει περαιτέρω – μέσα από συνεργασίες – την ζωή των νέων. Από την σειρά laptop HONOR MagicBook μέχρι και την τελευταία σειρά wearable  ΗΟΝOR Watch GS Pro με 25 ημέρες αυτονομία μπαταρίας και HONOR Watch ES με virtual προπονητή η HONOR δίνει το στίγμα του brand που είναι εδώ για να παρέχει όλα τα εφόδια για μια πιο έξυπνη και δημιουργική καθημερινότητα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles