21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Honor Time από τη Huawei: Τα νέα Honor 8 και Honor 7 lite θα σας κατακτήσουν!

    H νέα έξυπνη επιλογή για τους λάτρεις των smartphones ακούει στο όνομα Honor και πρόκειται για ένα νέο brand της Huawei, το οποίο εισάγει τώρα και στην ελληνική αγορά παρέχοντας τεχνολογίες αιχμής και μία ευχάριστη και φιλική εμπειρία χρήσης.

    honor-for-the-brave

    Η λέξη Honor αντανακλά την ισχυρή θέληση της Huawei να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, να τολμήσει και να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο προχωρώντας μπροστά και ανοίγοντας τις πόρτες της τεχνολογικής καινοτομίας σε όλους τους καταναλωτές. Το Honor είναι ένα εντελώς ξεχωριστό και αυτόνομο brand, με προϊόντα που αποδεικνύουν τη σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες και την αίσθηση του εξαιρετικού.

    Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μέταλλο, με εμπνευσμένο σχεδιασμό και ενσωματώνοντας τεχνολογίες επόμενης γενιάς, τα honor είναι μία επιλογή που απολαμβάνουν ήδη λάτρεις των smartphones σε όλο τον κόσμο. Και καθώς η τεχνολογική πρόοδος είναι πάντα σε θέση να μας εκπλήσσει ευχάριστα, τα honor είναι οι συσκευές που έχουν γίνει συνώνυμες με την καινοτομία. 

    Honor 8

    honor8

    Το πολυαναμενόμενο Honor 8 έρχεται και στην ελληνική αγορά και φέρνει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητού τηλεφώνου και κάμερας, με προσιτή τιμή. Συνδυάζει επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες. Περιβεβλημένη από γυαλί, που, στο πίσω μέρος, έχει κατασκευαστεί από δεκαπέντε στρώσεις, η συσκευή των 5,2 ιντσών (Full-HD LTPS) διακρίνεται για τον κομψότατο σχεδιασμό και το απαράμιλλο φινίρισμα. Χάρη στις καμπύλες 2.5D, το κρύσταλλο έρχεται να ταιριάξει άψογα με το μεταλλικό -κομμένο από διαμάντι- πλαίσιο, προσφέροντας εξαιρετική αίσθηση αφής και ταυτόχρονα λειτουργώντας προστατευτικά σε πιθανές πτώσεις ή σκληρές συνθήκες χειρισμού της συσκευής. Συνεχίζοντας την παράδοση προηγούμενων μοντέλων, το Honor 8 είναι εφοδιασμένο με dualcamera 2 αισθητήρων 12MP – έναν RGB για τη σύλληψη των χρωμάτων και έναν μονόχρωμο για τις λεπτομέρειες. Εκτός του οπτικού φίλτρου, ο μονόχρωμος αισθητήρας αιχμαλωτίζει τρεις φορές περισσότερο φως από το σύνηθες βελτιώνοντας το δυναμικό εύρος της εικόνας και μειώνοντας το θόρυβο -ακόμη και στο σκοτάδι- διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας. Οι δύο αισθητήρες επιτρέπουν επίσης σε όλους να χρησιμοποιούν διάφορα φίλτρα, από το να εστιάζουν μετά τη λήψη μέχρι την εμφάνιση του “Bokeh effect“. Επιπρόσθετα, η κάμερα του Honor 8 υποστηρίζει ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών και φίλτρων, όπως ‘light painting’ και “beauty mode” έως πανοραμικά πλαίσια, αργή κίνηση, “food mode”, HDR, “super night”, και “water mark”. Σε έναν κόσμο όπου όλο και συχνότερα στρέφουμε την κάμερα προς το πρόσωπό μας, η λειτουργία “Perfect Selfie” μέσω της μπροστινής κάμερας 8MP θα κάνει κάθε χαμόγελο, γκριμάτσα ή πόζα ένα καταπληκτικό στιγμιότυπο έτοιμο για “share”. Παράλληλα, μια ολόκληρη εργαλειοθήκη είναι έτοιμη να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση κάθε φωτογραφίας ή βίντεο, ώστε αυτό να ξεχωρίζει είτε ανεβαίνει στο Instagram, είτε προστίθεται στο blog, είτε τυπώνεται για να κοσμήσει έναν τοίχο.

    white_front_v1

    Γνωρίζοντας ότι η ταχύτητα είναι το “κλειδί”, το Honor διασφαλίζει ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ευρεία γκάμα λειτουργιών τόσο γρήγορα, όσο το να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Με τη λειτουργία Smart Key function, ένα πρόσωπο σε αλληλεπίδραση σου επιτρέπει να έχεις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Pokémon Go με ένα άγγιγμα. Η θύρα φόρτισης είναι TypeC USB, θέτοντας νέο στάνταρ που βάζει τέλος στο μπέρδεμα των καλωδίων, καθώς η υποδοχή ταιριάζει ανεξάρτητα από το πώς τη γυρίζεις και επιτρέπει ταχύτατη φόρτιση (47% σε 30 λεπτά). Αν βιάζεσαι, μπορείς να έχεις δύο ώρες τηλεφωνικής ομιλίας ή έξι ώρες μουσικής offline, με μια φόρτιση μόλις 10 λεπτών στην μπαταρία των 3.000mAh. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος έχει δυνατότητα αυτόματης εκμάθησης, με την έννοια ότι η συχνότητα χρήσης οδηγεί σε ταχύτερη απόδοση, η οποία μπορεί να πέσει κάτω από τα 0.4 δευτερόλεπτα. Το Honor 8 ενσωματώνει ακόμη έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin και έναν συν-επεξεργαστή i5, οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα αυξάνοντας τις ταχύτητες επεξεργασίας και βελτιώνοντας τους χρόνους απόκρισης, όπως και τη διάρκεια της μπαταρίας, 4GB RAM, και 32GB onboard μνήμη επεκτάσιμη μέσω microSD.

    Honor 7 lite

    honor-7-lite-gold-side

    Συναντώντας τα «θέλω» των καταναλωτών και προσφέροντας τους χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία χρήσης σε πιο προσιτή τιμή, το Honor 7 lite είναι το smartphone που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος Kirin 650 επεξεργαστής (αρχιτεκτονικής FinFET Plus 16 nm) εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και συμβάλει στην καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη μπαταρία των 3.000 mAh, δίνουν στο Honor 7 lite την αυτονομία που θέλουν ακόμη και όσοι δεν αφήνουν τη συσκευή από τα χέρια τους. Ο εργονομικός σχεδιασμός του Honor 7 lite ταιριάζει απόλυτα με την Full HD IPS οθόνη των 5,2 ιντσών (1920×1080 pixel, 423 ppi), καθώς το σώμα από υψηλής ποιότητας -αεροπορικού τύπου- αλουμίνιο του δίνει στιβαρότητα και αντοχή. Παράλληλα, οι ειδικά σχεδιασμένες άκρες παρέχουν σταθερή λαβή και συμπληρώνουν το βουρτσισμένο μεταλλικό φινίρισμα. Ο εξελιγμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ξεκλειδώνει τη συσκευή σε μόλις μισό δευτερόλεπτο και μαθαίνει κατά τη χρήση, αποτρέποντας αποτυχημένες προσπάθειες ανάγνωσης. Ανταποκρίνεται επίσης σε μια σειρά λειτουργιών, όπως λήψη φωτογραφιών, απάντηση κλήσης και εμφάνιση ειδοποιήσεων. Η 13MP πίσω κάμερα με διάφραγμα f2.0 και ευρυγώνιο φακό εξασφαλίζει ευκρίνεια σε κάθε λήψη. Η ειδική επίστρωση του φακού μειώνει την αντανάκλαση, αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα και σταματά το ανεπιθύμητο υπέρυθρο φως από το να φτάσει στον αισθητήρα. Επίσης, υποστηρίζει τη λειτουργία HDR και όταν το φλας είναι ενεργοποιημένο, για καλύτερα πορτρέτα και ομαδικές φωτογραφίες. Ο Smart Image 3.0 επεξεργαστής εικόνας προσφέρει μια σειρά δημιουργικών φίλτρων και λειτουργιών λήψης: Για παράδειγμα, η Light Painting λειτουργία δίνει χειροκίνητο έλεγχο του κλείστρου και η Professional προσφέρει μια σειρά από ρυθμίσεις όπως σε μία DSLR φωτογραφική μηχανή. Από την άλλη, η 8MP μπροστινή κάμερα, με επίσης ευρυγώνιο φακό, κορυφαίο επεξεργαστή εικόνας και λειτουργία αναγνώρισης της σκηνής, εξασφαλίζει ταχύτατες λήψεις και άμεση προεπισκόπηση για εκπληκτικές selfie. Οι λειτουργίες του Honor 7 lite ενισχύονται από το EMUI 4.1, το οποίο βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

    honor-7-lite-silver-front

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles