24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Horizon Forbidden West: 15 λεπτά εκρηκτικού gameplay που κόβουν την ανάσα!

    H Sony γνωρίζει πολύ καλά το πώς να διατηρεί το hype σε υψηλά επίπεδα για τους exclusive τίτλους της, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζει ένα state of play που… απλώς τρελαίνει κόσμο! Στο πιο πρόσφατο State of Play, όλο το βάρος πέφτει στο Horizon Forbidden West, το νέο τίτλο της Guerilla Games που συνεχίζει το ταξίδι της Aloy στην post-apocalyptic γη του Zero Dawn.

    Το trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία για να φανούν οι εκπληκτικές δυνατότητες του PlayStation 5 και δεν σας κρύβουμε ότι υπάρχουν στιγμές στο δείγμα που είδαμε που κόβουν την ανάσα και μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Όπως θα δείτε και στο trailer που ακολουθεί η κεντρική ηρωίδα, δεν διστάζει να τα βάλει με μια αντίπαλη φυλή, όπως επίσης και ένα γιγαντιαίο τέρας, ένα Tremortusk που θυμίζει φυσικά τα γνωστά σε όλους μας προϊστορικά μαμούθ. Παράλληλα, στο πρώτο αυτό ενδιαφέρον gameplay footage μπορούμε να διακρίνουμε και την open-world προσέγγιση του τίτλου, ενώ ένα στοιχείο που μας κίνησε το ενδιαφέρον είναι το πόσο «ζωντανός» φαίνεται ο κόσμος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Horizon Forbidden West θα είναι διαθέσιμο και στο PS4, εκτός από το PS5 και σίγουρα αυτό που αξίζει να δούμε είναι κατά πόσο διαφορετικές θα είναι οι δύο εκδόσεις. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο και ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το video…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles