20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Horizon Forbidden West: Δωρεάν η αναβάθμιση από το PS4 στο PS5

    Δωρεάν τελικά θα είναι η αναβάθμιση του Horizon Forbidden West από το PS4 στο PS5, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις από τη Sony. Πιο συγκεκριμένα, όσοι θα σπεύσουν να αποκτήσουν το Horizon Forbidden West στο PlayStation 4, θα πάρουν δωρεάν και την έκδοση για το Playstation 5, ανεξάρτητα από την έκδοση που αγοράζουν.

    Αλλαγές στο αρχικό πλάνο

    Πρόκεται για μια αλλαγή από το αρχικό πλάνο της εταιρείας. Αρχικά, προβλεπόταν η αναβάθμιση των PS4 αντιτύπων σε PS5 αντίτυπα να είναι προνόμιο μόνο των συλλεκτικών εκδόσεων. Με τον τρόπο αυτό, τα απλά αντίτυπα δε θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν με κανέναν τρόπο. Ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας Jim Ryan ανακοίνωσε, όμως, ότι οι παίκτες που θα αγοράσουν το Horizon Forbidden West στο PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην PlayStation 5 έκδοση δωρεάν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    Πέρυσι είχαμε δεσμευτεί να προσφέρουμε δωρεάν αναβαθμίσεις για τους cross-gen launch τίτλους. Περιλάμβαναν το Horizon Forbidden West. Παρόλο που το μεγάλο αντίκτυπο της πανδημίας έδιωξε το Forbidden West από την launch περίοδο που αρχικά οραματιζόμασταν, θα κρατήσουμε την προσφορά μας: Οι παίκτες που θα αγοράσουν το Horizon Forbidden West στο PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην PlayStation 5 έκδοση δωρεάν. Θέλω επίσης να επιβεβαιώσω σήμερα ότι απ’ εδώ και στο εξής, οι αποκλειστικοί cross-gen τίτλοι του PlayStation που κυκλοφορούν και στο PS4 και στο PS5. Τόσο οι ψηφιακοί όσο και οι retail. Θα προσφέρουν μια επιλογή ψηφιακής αναβάθμισης από το PS4 στο PS5 έναντι 10 ευρώ. Αυτό θα ισχύει για το επόμενο God of War και το Gran Turismo 7, καθώς και για οποιονδήποτε άλλο αποκλειστικό τίτλο PS4 & PS5 που κυκλοφορεί από τη Sony Interactive Entertainment“.

    Διαβάστε επίσης: 

    Καθυστέρηση στον ορίζοντα για το next-gen update του Cyberpunk 2077

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles