15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Horizon Forbidden West: Κυκλοφόρησε το απίθανο story trailer!

    Μπορεί η εξαγορά της Activision – Blizzard από τη Microsoft να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει η Γη να γυρίζει και η Sony για να μετατοπίσει λίγο το ενδιαφέρον μας από το κολοσσιαίο deal κυκλοφόρησε το story trailer για το πολλά υποσχόμενο Horizon: Forbidden West, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 για PlayStation 4 και PlayStation 5.

    Το εν λόγω story trailer περιλαμβάνει μια μείξη από cutscenes και gameplay και ουσιαστικά εστιάζει στους λόγους που η Aloy καλείται να κάνει το μακρύ (και ριψοκίνδυνο) ταξίδι προς τη Δύση. Η ηρωίδα του Horizon έχει αυτή τη φορά ένα μεγάλο βάρος στους ώμους της, καθώς θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να αποτρέψει τον αφανισμό του ανθρώπινου γένους. Για αυτό και στη διάρκεια του παιχνιδιού θα εξερευνήσει απομακρυσμένες περιοχές, θα πολεμήσει ακόμη πιο επικίνδυνες μηχανές και θα γνωρίσει νέους συμμάχους και εχθρούς σε ένα συναισθηματικό roller-coaster που θα σας κόψει την ανάσα. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, καθώς το Forbidden West θέτει σοβαρά υποψηφιότητα γα να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία games του 2022, για αυτό και σας συστήνουμε να κάτσετε αναπαυτικά, να δυναμώσετε την ένταση και να απολαύσετε το νέο αυτό story trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles