20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Horizon Zero Dawn: στη δημοσιότητα το νέο trailer και η ημερομηνία κυκλοφορίας

    Οι εταιρίες Guerrilla Games και Sony Interactive Entertainment αποκάλυψαν το νέο trailer του Horizon Zero Dawn και επιβεβαίωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του αποκλειστικά για το PlayStation 4. Το παιχνίδι θα βγει στα καταστήματα στις 28 Φεβρουαρίου 2017.

    adsfsd

    Μπες στον ρόλο του έμπειρου κυνηγού Aloy καθώς εξερευνάει ένα «ζωηρό» και με πολύ βλάστηση κόσμο, που κατοικείται από μυστηριώδη μηχανικά πλάσματα. Πάρε μέρος σε ένα συναρπαστικό, συναισθηματικό ταξίδι και ξετύλιξε τα μυστήρια των φυλών, των αρχαίων τεχνουργημάτων και των προηγμένων τεχνολογιών, που θα καθορίσουν τη μοίρα του κόσμου.

    Το Horizon Zero Dawn αντιπαραθέτει δυο αντίθετα στοιχεία, έναν κόσμο πλούσιο με όμορφη βλάστηση και την εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία. Αυτό το «πάντρεμα» δημιουργεί έναν δυναμικό συνδυασμό εξερεύνησης και gameplay. Πως κυριάρχησαν τον κόσμο αυτές οι μηχανές; Τι συνέβη στον πολιτισμό; Εξερεύνησε τον κόσμο χρησιμοποιώντας αρχαία αντικείμενα και λείψανα, επισκέψου τα μυστηριώδη κτίρια με στόχο την αποκάλυψη του παρελθόντος και ξέθαψε πολλά μυστικά μιας ξεχασμένης γης.

    Μπορείς να προ-παραγγείλεις το Horizon Zero Dawn εδώ.

    Δείτε το βίντεο:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles