19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    House of Gucci: Yψηλές προσδοκίες δημιουργεί το νέο trailer

    Η δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995 αποτελεί το κεντρικό θέμα της επερχόμενης ταινίας του Ridley Scott, «House of Gucci», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στο Νοέμβριο.

    Το δυνατό cast, που αποτελείται από τους Lady Gaga, Adamn Driver, Jared Leto και Al Pacino, αναμένεται να μας ξεναγήσει σε ένα κόσμο γεμάτο ίντριγκες και χλιδή, έτοιμο να διηγηθεί μια αληθινή εγκληματική ιστορία, που συντάραξε το χώρο της μόδας.

    Tα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Ρώμη και στις ιταλικές Άλπεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρίντλεϊ Σκοτ. Βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» το 2001. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο trailer της ταινίας που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και ανυπομονησία.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αντίστροφη μέτρηση για το Resident Evil: Welcome to Raccoon City-Δείτε το νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles