20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    House of the Dragon: 10 εκατ. τηλεθεατές “καθήλωσε” το 1ο επεισόδιο

    Το “House of the Dragon” του HBO αποτέλεσε ίσως την πιο πολυσυζητημένη σειρά το προηγούμενο διάστημα, αφού υπόσχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο μετά την τεράστια επιτυχία του “Game of Thrones.”

    Η προβολή του πρώτου επεισοδίου πραγματοποιήθηκε και πλέον μπορούμε να μιλάμε για την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα σειράς στην ιστορία του HBO.
    Χτες, η Warner Bros. Discovery αποκάλυψε ότι σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στην πλατφόρμα για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του prequel. Φυσικά, πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο, το οποίο αποδεικνύει ότι η σειρά έχει δελεάσει το κοινό, για να παρακολουθήσει έστω το πρώτο επεισόδιο.
    Σημειώνεται ότι το “House of the Dragon” ακολουθεί έναν εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones». Ο ίδιος ο Martin μάλιστα έχει δηλώσει ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα.

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Ryan J. Condal και George R.R. Martin, αποτελώντας το δυνατό «χαρτί», για φέτος τουλάχιστον, του HBO. Πρωταγωνιστούν οι Emma D’Arcy (Hanna) ως Princess Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown) ως Prince Daemon Targaryen, Olivia Cooke (Thoroughbreds) στο ρόλο της Lady Alicent Hightower, Paddy Considine (The World’s End) ως King Viserys I Targaryen και Steve Toussaint (Judge Dredd) ως Lord Corlys Velaryon.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ταινία ετοιμάζει η Sony για το post-apocalyptic Days Gone (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles