20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    House of the Dragon 2: Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε… στρατόπεδο (trailer)

    Πριν από μερικές ώρες, το HBO επέτρεψε στους fans να ρίξουν μια πρώτη ματιά στον δεύτερο κύκλο του House of the Dragon, δίνοντας στη δημοσιότητα όχι ένα, αλλά δύο trailers και αποκαλύπτοντας την πολυαναμενόμενη ημερομηνία πρεμιέρας, που είναι η 16η Ιουνίου.

    Τα videos παρουσιάζουν τις δύο πλευρές του επερχόμενου εμφυλίου πολέμου της σειράς, γνωστού και ως Ο Χορός των Δράκων. Η μια ομάδα είναι οι Πράσινοι, με επικεφαλής τον Βασιλιά Aegon II και τη μητέρα του, Alicent Hightower. Η άλλη είναι οι Μαύροι, με επικεφαλής την Βασίλισσα Rhaenyra και τον θείο-σύζυγό της, Daemon.

    Πάρτε μια πρώτη γεύση από τη 2η σεζόν του House of the Dragon:

    Ο πρώτος κύκλος του House of the Dragon ολοκληρώθηκε πριν από ενάμιση χρόνο και αφιέρωσε 10 επεισόδια ουσιαστικά για να στήσει τη σκηνή για την επερχόμενη μάχη. Η ρίξη μεταξύ των πλευρών έφτασε σε ένα σημείο μη αναστρέψιμο όταν η Alicent παρερμήνευσε τις τελευταίες λέξεις του Βασιλιά Viserys, νομίζοντας ότι είχε σκοπό να ανακηρύξει βασιλιά τον γιο τους Aegon μετά το θάνατό του.

    Η κόρη του Viserys, η Rhaenyra, δεν ήταν στο δωμάτιο, αλλά είχε ήδη ορισθεί ως κληρονόμος – και δεν μπορούσε να φανταστεί τον πατέρα της να αλλάζει γνώμη όταν είχε αρνηθεί να το κάνει τόσες πολλές φορές πριν. Στις πολιτικές ενέργειες που ακολούθησαν, η Rhaenyra έστειλε τον γιο της Lucerys στη Στορμς Εντ για να ζητήσει υποστήριξη από τον Borros Baratheon. Αλλά ο γιος της Alicent, ο Aemond, τον προλάβαινε και είχε ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του Borros.

    Μετά την αναχώρηση του Lucerys με τον δράκο του, τον Arrax, ο Aemond τον ακολούθησε με το Vhagar – το μεγαλύτερο δράκο στο βασίλειο. Φαίνεται ότι οι δράκοι είναι άγρια πλάσματα: στη σύγκρουση που ακολούθησε, ο Aemond έχασε τον έλεγχο του Vhagar και ο δράκος σκότωσε τον Arrax και έφαγε ολόκληρο τον Lucerys. Αυτό έθεσε το τέλος του πρώτο κύκλου και χάραξε το μονοπάτι προς τον πόλεμο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles