16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    House of the Dragon: Έρχεται αλλά με λιγότερα επεισόδια η 2η σεζόν

    Η 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς “House of the Dragon” θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, δηλαδή δύο λιγότερα σε σχέση με τα 10 της πρώτης σεζόν.  Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, η απόφαση αποτελεί μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για τη σειρά, το οποίο περιλαμβάνει την ανανέωση του prequel του “Game of Thrones” για 3η σεζόν. Εκπρόσωπος του HBO, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση ότι η 2η σεζόν θα έχει λιγότερα επεισόδια, τόνισε ότι ο αριθμός των επεισοδίων βασίστηκε καθαρά στην ιστορία. Η πληροφορία αυτή έρχεται τη στιγμή που ξεκινούν τα γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρεμιέρα αναμένεται το καλοκαίρι του 2024.

    Το House of the Dragon πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόν από το HBO λίγο μετά την πρεμιέρα του 1ου κύκλου στις 21 Αυγούστου 2022, καθώς προσέλκυσε το μεγαλύτερο κοινό στην ιστορία της υπηρεσίας. Το “House of the Dragon” βασίζεται στο βιβλίο του George R R Martin “Fire &Blood”. Πρόκειται για μια ιστορία του Οίκου Targaryen που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που περιγράφονται στο “Game of Thrones”, το οποίο ολοκλήρωσε την οκτάχρονη πορεία του το 2019. Η 3η σεζόν προετοιμάζεται ήδη και ενδέχεται να μπει σε μια σειρά σύντομα, καθώς το HBO σκέφτεται να προχωρήσει με τα σενάρια, το casting και το σχέδιο παραγωγής.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξανά στο… τραπέζι το John Wick 5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles