18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της σειράς που θα «σπάσει τα κοντέρ» το καλοκαίρι

    Οι απανταχού fans του Game Of Thrones, όπως είναι φυσικό, ανυπομονούν εδώ και καιρό να έρθει το καλοκαίρι για να απολαύσουν το prequel που έχει ετοιμάσει το HBO. Το House of the Dragon αποτελεί μια παραγωγή που θα ταράξει τα νερά στο streaming, αφού τα χρήματα που έχουν πέσει είναι πραγματικά πολλά και το αποτέλεσμα μάλλον…επικό, σύμφωνα με αυτό που μαρτυρούν οι μέχρι τώρα εικόνες.

    Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το House of the Dragon που τα περιέχει λίγο πολύ όλα! Η ατμόσφαιρα του Game Of Thrones επιστρέφει και οι δράκοι βάζουν…φωτιά στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

    Σημειώνεται ότι η υπερπαραγωγή του HBO θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που είδαμε στο Game Of Thrones.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Obi-Wan Kenobi: NEO απίθανο trailer και… Μay the 4th be with us! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles