18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το trailer του prequel του Game of Thrones

    Οι φανατικοί της σειράς Game Of Thrones περίμεναν εδώ και καιρό να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο prequel που αναμένεται από την HBO με τον τίτλο «House of the Dragon».

    Το πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς βρίσκεται επιτέλους στον «αέρα», επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε πίσω στο Westeros και να ζήσουμε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες. Η νέα παραγωγή αναμένεται να μας μεταφέρει 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice & Fire που είδαμε στο Game Of Thrones.

    Υπενθυμίζεται ότι το «House Of The Dragon», με πρωταγωνιστές τους Ματ Σμιθ, Ολίβια Κουκ, Έμμα Ντ’Άρσι και άλλους θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022. Η σειρά διηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen. Βασίζεται στο βιβλίο του George R. R. Martin, “Fire & Blood”, που εκδόθηκε το 2018 και επικεντρώθηκε στην ιστορία του Οίκου Targaryen και στις βίαιες μάχες και τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε οικογένεια.

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    “No time to die”: “Εκτοξεύτηκαν” οι εισπράξεις στα 119 εκατ. δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles