18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    House of the Dragon: Περισσότεροι δράκοι στη 2η σεζόν

    Περισσότερους δράκους θα δούμε στη 2η σεζόν του House of the Dragon, σύμφωνα με τον showrunner της σειράς Ryan Condal, αλλά και τον συγγραφέα George RR Martin, o οποίος δήλωσε ότι θα προσθέσει πέντε νέους δράκους στην υπάρχουσα σύνθεση.

    Παρά το γεγονός ότι ο Condal δεν έδωσε πληροφορίες για τους αναβάτες αυτών των πέντε δράκων, το σχόλιό του μπορεί να συνδεθεί με τα μυθιστορήματα του Martin. Το House of the Dragon βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood, το οποίο αποκαλύπτει τα παρασκήνια της δυναστείας των Targaryen.

    Στο Fire & Blood, το πατρογονικό νησί του Οίκου Targaryen, το Dragonstone, διαθέτει τρεις άγριους δράκους που περιφέρονται στην περιοχή, έτοιμοι να επιτεθούν και να φάνε οτιδήποτε. Αυτοί οι τρεις δράκοι είναι ο Sheepstealer, ο Grey Ghost και ο Cannibal. Εάν ο Condal αποφασίσει να τους συμπεριλάβει στη 2η σεζόν, είναι πιθανό να έρθουμε πιο κοντά στη μάχη των εναέριων δράκων και στον ανοιχτό πόλεμο που είναι γνωστός ως ο Χορός των Δράκων. Η πρώτη σεζόν της σειράς απεικονίζει μόνο ένα μικρό τμήμα του βιβλίου, αφήνοντας τις μεγαλύτερες μάχες του πολέμου για τις επόμενες σεζόν. Οι άλλοι δύο δράκοι θα μπορούσαν να είναι οι Tessario και Moondancer, άλλες δύο φονικές μηχανές στο οπλοστάσιο των Targaryens.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles