24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    “Πώς να μετακομίσω στον Καναδά”, ψάχνουν στο Google οι Αμερικάνοι μετά τη νίκη του Donald Trump τη Σούπερ Τρίτη!

    Η Σούπερ Τρίτη (Super Tuesday) για τους Αμερικανούς είχε ως αποτέλεσμα ο Donald Trump να κερδίσει επτά από τις 11 πολιτείες της ημέρας και να θεωρείται πλέον μεγάλο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, καθώς είχε έρθει πρώτος και στις τρεις από τις τέσσερις προηγούμενες πολιτείες.

    TrumpCanada

    Πώς αντιμετωπίζεται όμως αυτή η νίκη στις ΗΠΑ; Όχι και τόσο καλά από κάποιους, αν πιστέψουμε την Google και τα στοιχεία της που δε χωράνε αμφισβήτηση. Έτσι οι αναζητήσεις “How to move to Canada” (Πώς να μετακομίσω στον Καναδά) αυξήθηκαν κατακόρυφα λίγες ώρες μετά τις εκλογές που φέρνουν τον Τραμπ ένα βήμα πιο κοντά στην καρέκλα του Πλανητάρχη.

    Screen_Shot_2016-03-02_at_1.12.05_AM

    Το ενδιαφέρον αυξήθηκε αρχικά κατά 350%, για να φτάσει ακόμη και το 1.150% πριν πάει στο 500%. Οι περισσότερες από τις αναζητήσεις προέρχονταν μάλιστα από τη Μασαχουσέτη όπου περιέργως ο Τραμπ είχε το 49% των ψήφων.

    Screen_Shot_2016-03-02_at_12.42.03_AM

    Την ίδιο περίοδο, το site της Καναδικής κυβέρνησης, όπου αναζητούνται πληροφορίες για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια, αντιμετώπιζε προβλήματα και πολλοί λένε ότι μόνο σύμπτωση δεν είναι αυτό.

    trump

    Οι Αμερικάνοι φαίνεται πως στο ενδεχόμενο εκλογής του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα προτιμούν τον Καναδά και το νέο πρωθυπουργό Τζάστιν Τρυντώ προερχόμενο από το Φιλελεύθερο Κόμμα, η εκλογή του οποίου έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο εντός και εκτός καναδικών συνόρων, η αλήθεια είναι όμως ότι υπάρχει μέλλον ακόμη έως την εκλογή του νέου πλανητάρχη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles