19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο μακριά θα φτάνατε για να κερδίσετε ένα iPhone 5;

    Υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν 2 μισθούς για να αγοράσουν ένα iPhone 5 και μετά θα κάνουν αναπάντητες στους φίλους τους γιατί δεν έχουν λεφτά να ανανεώσουν την κάρτα προπληρωμένου χρόνου. Το ξέρουμε αυτό.

    Υπάρχουν, όμως, και άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βγάλουν φωτογραφία τα «μικρά» τους απόκρυφα, να γίνουν “διάσημοι” σε όλη τη Δανία, μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν ένα iPhone 5. Αλήθεια!

    Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την ιστοσελίδα αναζήτησης σεξουαλικών συντρόφων, singlesex.dk και ο ιδιοκτήτης της, Morten Fabricius, έδωσε συνέντευξη στο AFP για τον διαγωνισμό αυτό. Εξηγεί λοιπόν ότι καλεί τα μέλη της σελίδας να στείλουν φωτογραφίες του πέους τους και το μικρότερο από αυτά, όπως ψηφίζεται και από τις γυναίκες-μέλη της σελίδας, θα πάρει το πολύτιμο… έπαθλο.

    «Υπάρχουν τόσοι δυστυχισμένοι άντρες εκεί έξω… που πιστεύουν ότι πρέπει να διαθέτεις ένα τεράστιο πέος, ενώ αυτό δεν είναι φυσιολογικό… Όλα πρέπει να είναι μεγαλύτερα και μεγαλύτερα και μεγαλύτερα. Είναι απίστευτο πώς τα media έχουν τρομοκρατήσει τους ανθρώπους και τους αποτρέπουν από το να δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι.»

    Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, λοιπόν, προσπαθεί με έπαθλο ένα iPhone 5 να «απελευθερώσει» τους «μικρούς» άντρες. Δεν διαφωνούμε ότι η ίδια τρομοκρατία που υπάρχει για τις γυναίκες στα media που τις θέλει συλφίδες και τέλειες, υπάρχει και για τους άντρες και το μέγεθός τους.

    Εσείς, όμως, θα φτάνατε στο σημείο να εκθέσετε το «μόριό» σας προκειμένου να κερδίσετε ένα gadget; Και η έκθεσή του, δυνητικά, σε όλο τον πληθυσμό της χώρας σας, θα ήταν απελευθερωτική για εσάς;

    Υ.Γ. Δεν σας παραθέτουμε το URL του εν λόγω site, για ευνόητους λόγους.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles