13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    How I Met Your… Father: Έρχεται η spin-off σειρά με την Hilary Duff στον πρωταγωνιστικό ρόλο

    Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, είναι επιτέλους σε στάδιο παραγωγής το spin-off του How I Met Your Mother, η μίνι-σειρά του Hulu How I Met Your Father‘. Στην σειρά, η Sophie εξιστορεί στον γιο της πως γνώρισε τον πατέρα του και ταυτόχρονα μας συστήνει την παρέα της και μας παρουσιάζει τις πτυχές της ζωής της. Μάλιστα, πρωταγωνίστρια θα είναι η αγαπημένη Hllary Duff, με μία ανακοίνωση από το προφίλ της στο instagram.

    «Where’s your suit;» λέει χαρακτηριστικά η Hilary στο insta-story της, όπως έλεγε και ο Barney από την original σειρά που μεταδόθηκε από το 2005 έως και το 2014.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

    Παραγωγοί της σειράς θα είναι ο Άιζακ Απτάκερ, υπεύθυνος για το This Is Us και η Ελίζαμπεθ Μπέργκερ. Την φωνή της ‘μεγάλης’ Sophie θα κάνει και σε αυτήν την σειρά… ο Bob Saget, που έκανε και την φωνή του ‘μεγάλου’ Ted.

    “Παιδιά, θα σας πω μία απίθανη ιστορία. Είναι η ιστορία του πως δύο σεναριογράφοι ήταν τόσο τυχεροί που κατάφεραν να δημιουργήσουν την τηλεοπτική σειρά των ονείρων τους για 9 σεζόν” γράφουν στην κοινή τους ανακοίνωση οι Bays και Thomas, οι σεναριογράφοι και των δύο σειρών.

    Η σειρά θα μεταδοθεί από το Hulu και η πρώτη σεζόν θα έχει έκταση 10 επεισοδίων. Θα καταφέρει άραγε να αγγίξει την επιτυχία του προκατόχου της η νέα σειρά;

    How I Met Your Father

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles