18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πως αντιδρούν τα σημερινά παιδιά στο… Game Boy (video)!

    Πόσοι από εσάς θυμάστε το Game Boy, την πρώτη φορητή κονσόλα της Nintendo, η οποία όταν πρωτοκυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις των gamers της εποχής; Όχι δεν είχε ούτε touch screen δυνατότητες, αλλά ούτε και φυσικά οθόνη υψηλής ανάλυσης (τότε για να καταλάβετε η ανάλυση του Game Boy έφτανε τα 160×144 pixels και απεικόνιζε 4 αποχρώσεις του γκρι). Αν και αρχαίο με βάση τα σημερινά δεδομένα, το Game Boy ήταν τόσο πετυχημένο που κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 118 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η παραγωγή του σταμάτησε το 2003.

    Game Boy

    Οι περισσότεροι άνω των τριάντα, όλο και κάποιο Game Boy θα είχανε πιάσει στα χέρια τους, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα σημερινά παιδιά, τα οποία αντιδρούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο όταν έρχονται σε επαφή με την πρώτη φορητή κονσόλα της Nintendo. Το γνωστό comedy group The Fine Bros., δημιούργησε ένα ακόμη ξεκαρδιστικό video με τις αντιδράσεις τους, στο οποίο εμφανίζονται τα σημερινά μικρά παιδιά να προσπαθούν (μάλλον μάταια) να κατανοήσουν τι είναι αυτή η ογκώδης και περίεργη συσκευή που έχουν μπροστά τους. Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί και γελάστε και εσείς μαζί τους…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles