19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H HP ανακοινώνει το νέο Chromebook 14 και με touch οθόνη!

    Τα Chromebooks αποτελούν φθηνές λύσεις, η οποίες προσφέρουν όμως μία αξιόλογη entry-level εμπειρία στους users που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του Internet. Πρόσφατα, η Hewlett Packard κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο στην σειρά Chromebook 14, το οποίο βασίζεται στην ίδια value for money λογική όπως άλλωστε και τα προηγούμενα μοντέλα.

    HP chromebook-14_2

    Με τιμή κοντά στα 300$ (χωρίς touch screen δυνατότητες), το Chromebook 14 πέραν του ότι φέρει οθόνη στις 14 ίντσες δεν πραγματοποιεί μεγάλες αλλαγές στo design και στη φιλοσοφία, αλλά και στα tech specs που διατηρούν ένα low-profile θα λέγαμε. Συγκεκριμένα, το Chromebook 14 της Hewlett Packard προσφέρει 4GB μνήμης RAM και 32GB onboard flash storage με την ανάλυση της οθόνης να φτάνει στα επίπεδα του High Definition προσφέροντας 1920×1080 pixels. Όσον αφορά την CPU, το Chromebook 14 της HP βασίζεται σε έναν  Nvidia Tegra K1, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς του το συγκεκριμένο σύστημα παρέχει αυτονομία, η οποία μπορεί να ξεπεράσει τις 8 ώρες.

    HP chromebook-14_1
    HP chromebook-14_3

    H ιδιαιτερότητα του Chromebook 14, είναι ότι μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής του μπορεί να επιλέξει εάν θα διαθέτει touch οθόνη, γεγονός όμως που ανεβάζει σημαντικά την τιμή του στα 440$. Το μοντέλο της HP δεν είναι το μοναδικό Chromebook που διαθέτει touch panel, ωστόσο το γεγονός ότι συνδυάζεται με τα παραπάνω tech specs, αυτό το καθιστά πανίσχυρο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles