14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HP @CES 2022: Ξεκλειδώνοντας τη δύναμη της υβριδικής εργασίας με την έξυπνη τεχνολογία συνεργασίας και δημιουργίας

    Η HP Inc. παρουσίασε νέες συσκευές και λύσεις σχεδιασμένες να βελτιώνουν τις εμπειρίες συνεργασίας και δημιουργίας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εργάζονται και να δημιουργούν όπου κι αν βρίσκονται. Η υβριδική εργασία απαιτεί περισσότερα από απλή συνεργασία. Προκαλεί την τεχνολογία να παρέχει την ίδια εμπειρία ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοι. Οι χώροι εργασίας είναι πλέον όπου θέλουν αυτοί να είναι, αλλά οι απαιτήσεις της δουλειά τους δεν αλλάζουν. Οι άνθρωποι πρέπει να φαίνονται και να ακούγονται καθαρά, να είναι παραγωγικοί και να εμπνέονται. «Ο υβριδικός τρόπος ζωής άλλαξε τα πάντα. Τώρα έχουμε περισσότερη ελευθερία να είμαστε παραγωγικοί και δημιουργικοί από οπουδήποτε», δήλωσε ο Alex Cho, πρόεδρος, Personal Systems της HP Inc. «Οι καινοτομίες μας στο υλικό, το λογισμικό και τις λύσεις προσφέρουν τις εμπειρίες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουμε σε έναν υβριδικό κόσμο, παρέχοντας τη δύναμη να συνδυάσουμε τα πιο παραγωγικά μας περιβάλλοντα για εργασία και δημιουργικότητα με τις πιο εμπνευσμένες ιδέες μας».

     

    Συνεργαστείτε με ουσιαστικές εμπειρίες για υβριδική εργασία

    Συνεχίζοντας να βασίζεται στην πρόσφατη κυκλοφορία του HP Presence, η HP πρόσθεσε συναρπαστικές νέες δυνατότητες για καλύτερες εμπειρίες τηλεδιάσκεψης. Οι χρήστες μπορούν πλέον να βελτιώσουν την εικόνα τους στην οθόνη για να εξατομικεύσουν τον τρόπο εμφάνισης τους σε συσκέψεις με το Appearance Filter, ενώ η εφαρμογή myHP παρέχει έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για τον έλεγχο και την προσαρμογή της εμπειρίας τους στον υπολογιστή – όπως η εφαρμογή ρυθμίσεων βίντεο στις εφαρμογές συνδιάσκεψης με ένα μόνο κλικ. Η HP έχει επίσης διαθέσει την προηγμένη τεχνολογία συνεργασίας σε μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου της, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών της σειράς EliteBook 800 G9, των υπολογιστών της σειράς EliteBook 1000 G9, των ZBook Firefly G9 και των κυρτών οθονών Z40c και Z34c G3 και των πιο πρόσφατων υπολογιστών Elite Dragonfly. Από κάμερες 5 MP με HP Auto Frame έως φίλτρα μείωσης θορύβου που βασίζονται σε τεχνολογία AI και δυναμικής ισοστάθμισης φωνής, το HP Presence προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο προβολής, ακρόασης και ανταλλαγής ιδεών για άτομα εκτός της αίθουσας συσκέψεων.

    Οδηγώντας τη συνεργασία του εργατικού δυναμικού σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, η HP έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με συσκευές Elite Dragonfly, καλύπτοντας τη ζήτηση των καταναλωτών για premium φορητές συσκευές όσον αφορά την υβριδική εργασία. Αυτές οι συσκευές οδηγούν την πρόοδο προς την αύξηση της βιωσιμότητας με ανακυκλωμένο μαγνήσιο, αλουμίνιο και πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό.

    Ο HP Elite Dragonfly G3 με Windows 11 δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε συνάντηση. Ακόμα πιο ελαφρύς και από τον αέρα με βάρος κάτω από 1 κιλό και διαθέσιμος σε Slate Blue ή Natural Silver, ο HP Elite Dragonfly G3 τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel 12ης γενιάς. Ο HP Elite Dragonfly G3 διαθέτει σχεδίαση clamshell 13,5 ιντσών, ενώ προσφέρει στους χρήστες περισσότερη οθόνη με υψηλότερη αναλογία οθόνης 3:2 για να διατηρούνται παραγωγικοί. Ενισχυμένος από το HP Presence, ο Elite Dragonfly προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας με Audio της Bang & Olufsen και τέσσερις διακριτούς ενισχυτές που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν καθηλωτικό ήχο, το HP Dynamic Voice Leveling που βελτιστοποιεί αυτόματα την ευκρίνεια της φωνής και τη μείωση θορύβου βάσει AI 2.0 που βελτιώνει τον ήχο και οι χρήστες μπορούν να ακουστούν ακόμα και όταν φορούν μάσκα. Εξοπλισμένη με έξυπνη φόρτιση, η μπαταρία μαθαίνει μοτίβα εργασίας για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. Το HP Wolf Security for Business παρέχει μια ανθεκτική άμυνα έναντι κακόβουλου λογισμικού και πειρατείας.

    Ξεκινώντας από βάρος κάτω από 1 κιλό, ο HP Elite Dragonfly G3 διαθέτει σχεδιασμό clamshell 13,5 ιντσών, υψηλότερη αναλογία οθόνης 3:2 και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για να είστε παραγωγικοί.

    Ο HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise είναι ο πιο προηγμένος Chromebook για επιχειρήσεις στον κόσμο, σχεδιασμένος για έμφαση σε μορφές εργασίας βασισμένες στο cloud. Παρέχοντας πρωτοποριακές εμπειρίες συνεργασίας και ασφάλεια, ο νέος premium Chromebook δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στους χρήστες cloud με την απλότητα του Chrome OS να συνεργάζονται, να μοιράζονται και να καταγράφουν ιδέες. Σχεδιασμένος με στενή ενοποίηση με τον Chrome OS, τον πρώτο απτικό trackpad στον κόσμο σε Chromebook δίνει στους χρήστες μια νέα διάσταση ελέγχου και απόκρισης. Περιτυλιγμένη σε εκπληκτική σχεδίαση 360 μοιρών και βελτιωμένη από το HP Presence, η συσκευή διαθέτει κάμερα 5 MP με βελτίωση χαμηλού φωτισμού για συνομιλία βίντεο υψηλής ποιότητας και τέσσερα ηχεία τεχνικά συντονισμένα με Audio της Bang & Olufsen, που δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κρατούν σημειώσεις και να μοιράζονται ιδέες εν κινήσει με ένα προαιρετικό μαγνητικό στυλό που συνδέεται και φορτίζεται ασύρματα στο πλάι της συσκευής. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να ταξιδεύουν ξανά, η διατήρηση ευαίσθητων δεδομένων απόρρητα εν κινήσει έχει καταστεί απαραίτητη. Η ενσωματωμένη οθόνη απορρήτου HP Sure View Reflect προστατεύει ευαίσθητες πληροφορίες ενώ το HP Sure Shutter μπλοκάρει την webcam με ένα μόνο κλικ. Επιτρέποντας ολοκληρωμένη, πολυεπίπεδη ασφάλεια για τις επιχειρήσεις, ο HP Elite Dragonfly Chromebook είναι ο πρώτος Chromebook Intel® vPro στον κόσμο.

    Σχεδιασμένος για επαγγελματίες και χρήστες cloud, ο HP Elite Dragonfly Chromebook προσφέρει μια ισχυρή, πρώτη εμπειρία υπολογιστή βασισμένη στο cloud.

     

    Η υβριδική εργασία σημαίνει ότι κάθε χώρος είναι χώρος συνάντησης. Είτε εργάζεστε από το σπίτι, στο γραφείο ή κάπου ενδιάμεσα, συνεργαστείτε σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με τους συναδέλφους σας με ζωντανό βίντεο και καθαρό ήχο με πέντε νέες οθόνες συνδιάσκεψης που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τον χώρο εργασίας σας πιο παραγωγικό. συνεργατικό και καθηλωτικό.

     

    Οι οθόνες διασκέψεων HP E24m, E27m και E34m είναι οι πιο προηγμένες σειρές οθονών διασκέψεων στον κόσμο που προσφέρουν τις πιο αυθεντικές, πρόσωπο με πρόσωπο, συναντήσεις στον ειδικό χώρο εργασίας σας. Παρουσιάστε τον καλύτερο εαυτό σας σε οποιαδήποτε κλήση με μια ανακλινόμενη webcam 5MP, βελτιωμένους αισθητήρες φωτισμού, σύνδεση στο Windows Hello, μικρόφωνα που απομονώνουν τους θορύβους και μπροστινά ηχεία. Με περισσότερα από 200 σημεία αναφοράς ποιότητας, αυτές οι οθόνες διαθέτουν πιστοποίηση Zoom, ώστε να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να σας δουν και να σας ακούσουν με βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, όταν μετακινείστε μεταξύ χώρων, απλώς συνδέστε ολόκληρη την εγκατάσταση μέσω ενός καλωδίου USB-C® για ένα γραφείο χωρίς ακαταστασία. Όσον αφορά την ευεξία σας, προστατέψτε τα μάτια σας με το HP Eye Ease πάντα σε χαμηλό μπλε φως και εργαστείτε άνετα με την εργονομία τεσσάρων κατευθύνσεων.

    Για άτομα που αναζητούν μια κομψή και εύχρηστη εμπειρία συνδιάσκεψης, οι οθόνες webcam HP M24 και M27 είναι ιδανικές για σύνδεση με φίλους και οικογένεια ή για μάθηση από το σπίτι μέσω μίας webcam 5MP, ηχείων με μπροστινή ενεργοποίηση και μικροφώνων ακύρωσης θορύβου. Συνδέστε τη συσκευή σας με ένα μόνο καλώδιο USB-C® και αποκτήστε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με οποιοδήποτε Chromebook με πιστοποίηση Works With Chromebook.

     

    Οι οθόνες διασκέψεων HP E-Series διαθέτουν κεκλιμένη webcam 5MP, σύνδεση με Windows Hello, μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και βελτιωμένους αισθητήρες φωτισμού για εξαιρετικές εμπειρίες τηλεδιάσκεψης όλη την ημέρα, κάθε μέρα.

     

    Η σειρά οθονών κάμερας Web HP M24 και M27 σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας με κάμερα web 5MP, ηχεία και μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου. Συνδέστε εύκολα στην οθόνη με ένα μόνο καλώδιο USB-C® για έναν χώρο χωρίς ακαταστασία

    Κάθε εταιρεία χρειάζεται το εργατικό δυναμικό της να έχει βελτιωμένη παραγωγικότητα, συνεργασία και ασφάλεια για τον τρόπο που εργάζεται σε έναν νέο υβριδικό κόσμο. Πρόσθετες νέες Windows 11 συσκευές που δημιουργήθηκαν με αυτό κατά νου περιλαμβάνουν:

    • Οι HP Elite x360 1040 G9 και HP EliteBook 1040 G9 υπερβαίνουν τα όρια απόδοσης και ελαφρότητας για τους εργαζόμενους που μετακινούνται παντού. Επανασχεδιασμένες για ομαλές μεταβάσεις στην υβριδική εργασία, οι συσκευές διαθέτουν λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο με αναλογία οθόνης 16:10 για μεγαλύτερη εμφάνιση και μείωση του scrolling. Βελτιωμένο από το HP Presence, οι άνθρωποι μπορούν να δείχνουν και να ακούγονται καλύτερα με μια κάμερα 5MP, μια κάμερα IR 940nm και ένα καθηλωτικό λογισμικό ήχου για καθαρότητα φωνής.
    • Οι υπολογιστές της σειράς HP EliteBook 800 G9 έχουν επανασχεδιαστεί με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, νέα οθόνη με αναλογία 16:10 και μεγαλύτερη αναλογία clickpad. Ενισχυμένοι από το HP Presence, οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν μαζί με μια πιο προσωπική εμπειρία με μια κάμερα 5MP με προαιρετική αυτόματη παρακολούθηση, Audio by Bang & Olufsen και προαιρετική συνδεσιμότητα 5G.
    • Οι υπολογιστές της σειράς HP EliteBook 600 G9 είναι ισχυροί, εύχρηστοι και εξαιρετικά ασφαλείς υπολογιστές που επιτρέπουν την εύκολη τυποποίηση σε υπάρχοντα περιβάλλοντα πληροφορικής, ενώ παρέχουν στους χρήστες τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργαστούν σχεδόν από οπουδήποτε.
    • Οι υπολογιστές της σειράς HP ProBook 400 G9 συνδυάζουν ελαφριά, αναβαθμίσιμα σχέδια με εμπορική απόδοση, ασφάλεια και ανθεκτικότητα και είναι ιδανικοί για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

     

    Επεκταθείτε όπου μπορεί να σας οδηγήσει η νέα σας έμπνευση

    Στον σημερινό υβριδικό κόσμο, έχουμε εισέλθει σε έναν κόσμο εμπειριών πολλών συσκευών, ανταλλάσσοντας συνεχώς μια συσκευή με μια άλλη, ενώ πλοηγούμαστε σε γρήγορες εκρήξεις δημιουργικότητας εν κινήσει σε εκτεταμένους χρόνους εστίασης σε ένα γραφείο. Οι δημιουργοί σε αυτό το νέο περιβάλλον χρειάζονται ψηφιακές λύσεις προσιτές, συνεπείς, συμπληρωματικές και συνεχείς.

     

    • Ο HP ENVY Desktop PC είναι ο νέος expansive powerhouse για δημιουργούς, σχεδιασμένος να είναι ο κεντρικός κόμβος που θα σας βοηθά να μαθαίνετε, να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής. Δημιουργήστε απρόσκοπτα με το HP Palette, το οποία περιλαμβάνει το Duet για HP για χρήση του tablet, του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας ως δεύτερη οθόνη και το HP QuickDrop, μια εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ συσκευών. Συνδέστε γρήγορα συσκευές δημιουργικότητας για να γίνετε ακόμα πιο παραγωγικοί με πολλές θύρες υψηλής ταχύτητας, όπως το Thunderbolt και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών, καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης έως και τεσσάρων οθονών 4K. Η συσκευή συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας καθώς αναπτύσσονται οι δημιουργικές σας δεξιότητες με τα Windows 11, με επεξεργαστή Intel Core i9 12ης γενιάς και γραφικά έως NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti, μαζί με δυνατότητα επέκτασης με ένα άγγιγμα και χωρίς τη χρήση εργαλείου για εύκολη αναβάθμιση.

    • Ο HP Z2 Mini G9, ο πιο ισχυρός μίνι σταθμός εργασίας στον κόσμο, προσφέρει υψηλές επιδόσεις που συνδυάζονται σε μια νέα ευέλικτη, σύγχρονη σχεδίαση. Οι αρχιτέκτονες και οι γραφίστες που χρειάζονται μια συσκευή αρκετά μικρή ώστε να ταιριάζει σε περιβάλλοντα περιορισμένου χώρου δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την απόδοση. Ο Z2 Mini G9 είναι εξοπλισμένος με επαγγελματικά γραφικά NVIDIA RTX™ χαμηλού προφίλ, σε συνδυασμό με επεξεργαστές Intel® Core™ επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της σειράς K, για απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ πολλαπλών εφαρμογών για σχεδιασμό, απόδοση και προσομοίωση και δυνατότητα ενεργοποίησης ροής εργασιών από 2D σε 3D.  
    • Οι κυρτές οθόνες HP Z40c G3 και HP Z34c G3 έχουν σχεδιαστεί για δημιουργούς και ισχυρούς χρήστες που θέλουν να αντικαταστήσουν τη ρύθμιση διπλής οθόνης τους με μια μεγάλη, καθηλωτική και έγχρωμη ακριβή οθόνη. Η κυρτή οθόνη HP Z40c G3, η μεγαλύτερη οθόνη διασκέψεων στον κόσμο με ενσωματωμένη webcam  4K, σας επιτρέπει να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια σε μια ευκρινή οθόνη 5K:2K 40″ με υψηλή αναλογία διαστάσεων, κρίσιμη πυκνότητα pixel και να έχετε απρόσκοπτη και γρήγορη σύνδεση με Thunderbolt 3 – αρκετό για να φορτίσει δύο υπολογιστές ταυτόχρονα. Όταν οι δημιουργοί εργάζονται σε πολλές συσκευές, αρχεία και έργα ταυτόχρονα, το HP Device Bridge0 φέρνει αδιάκοπη δημιουργικότητα στη ροή εργασίας σας. Συνδέστε το Z2 Mini και το Firefly – ή οποιεσδήποτε συσκευές Windows® ή Mac® – για να προβάλετε και ταυτόχρονα να εργαστείτε, με τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης αρχείων μεταξύ των δύο υπολογιστών χωρίς κόπο. Για πρόσθετη ασφάλεια, ενεργοποιήστε την ελεγχόμενη κοινή χρήση αρχείων, ώστε να είστε σίγουροι ότι το δίκτυο σας προστατεύεται
    Ο HP ENVY Desktop PC δίνει δύναμη στους δημιουργούς με δυνατότητα αναβάθμισης με ένα άγγιγμα, χωρίς την χρήση εργαλείου, και εύκολη πρόσβαση σε διάφορες θύρες για απρόσκοπτη σύνδεση πολλών συσκευών.
    Ο Z2 Mini G9 ταιριάζει εύκολα στο γραφείο σας ή τοποθετείται πίσω από μια οθόνη, όπως ο HP Z40c G3, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε έργα 3D χωρίς να χάνετε πολύτιμο χώρο γραφείου. Αποκτήστε απίστευτα υψηλή απόδοση σε έναν απίστευτα μικροσκοπικό υπολογιστή.

      

    Επιπλέον νέες συσκευές και αξεσουάρ για δημιουργούς αποτελούν:

    • Ο Zbook Firefly 14 G9, ο πιο φορητός σταθμός εργασίας Zbook της HP, και ο Zbook Firefly 16 G9 φέρνουν απόδοση επαγγελματικού επιπέδου, μια ενισχυμένη webcam με AI και μια οθόνη HP DreamColor με ακρίβεια χρωμάτων σε έναν κομψό, πραγματικά φορητό σταθμό εργασίας. Με επεξεργαστές Intel® Core™ επόμενης γενιάς, GPU φορητού υπολογιστή NVIDIA T550 και έως 64 GB μνήμης, μπορείτε να ανοίγετε μεγάλα αρχεία και εκτελείτε επαγγελματικές εφαρμογές ταυτόχρονα για γρήγορη και παραγωγική εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Παραμείνετε παραγωγικοί όπου κι αν εργάζεστε με τον Zbook Firefly G9, ό,τι χρειάζεστε για να συνεργαστείτε και να διαχειριστείτε έργα οπουδήποτε.
    • Σχεδιασμένος για δημιουργούς από δημιουργούς, ο νέος HP ENVY 27- inch AllinOne Desktop PC σάς επιτρέπει να είστε στα καλύτερά σας όταν δημιουργείτε, συνδέεστε και συνεργάζεστε. Μια μικρότερη αλλά εξίσου ισχυρή έκδοση του μοντέλου 34 ιντσών που ανακοινώθηκε πρόσφατα – αυτή η έκδοση 4K 27 ιντσών διαθέτει αληθινά χρώματα, ισχυρή απόδοση και αποσπώμενη μαγνητική κάμερα.
    Ο HP Zbook Firefly G9 συνδυάζει την απόδοση επαγγελματικού επιπέδου με την αληθινή φορητότητα για τροφοδοσία σταθμού εργασίας εν κινήσει, ώστε να παραμείνετε παραγωγικοί οπουδήποτε.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles