BREAKING

HP Color Laserjet Pro MFP M479 fdw Review «Ο βασιλιάς των “Pro” πολυμηχανημάτων»!

H HP ως γνωστόν δεν εστιάζει μόνο σε printers και πολυμηχανήματα που αφορούν την οικιακή χρήση, αλλά παράλληλα ωθεί στην αγορά ένα πολύ δυνατό line-up επαγγελματικών μηχανημάτων. Άλλωστε, η σύγχρονη επιχείρηση και οι αυξημένες ανάγκες της είναι ένα πεδίο, στο οποίο η HP μπορεί να προτείνει δυναμικές και αποδοτικές λύσεις, οι οποίες χαρίζουν αξιοπιστία, οικονομία και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Το πολυμηχάνημα Color LaserJet Pro M479 fdw είναι το τελευταίο entry σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών μηχανημάτων της HP που έχουν σαν στόχο να απογειώσουν την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας. Για να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα μυστικά που κρύβει το νέο μέλος της οικογένειας LaserJet Pro…  

HP COLORJET (14)

Επιβλητικό look!

Βγάζοντας τον Multi-functioning Printer M479 fdw από τη συσκευασία του, αμέσως το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση είναι η εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή. Φυσικά εδώ δεν χρειάζεται να ψάξετε για «πειραματισμούς» στο design, καθώς η πρόταση της HP έχει ένα μάλλον σοβαρό και λειτουργικό σχεδιασμό (όπως άλλωστε και τα περισσότερα πολυμηχανήματα που ανήκουν στην “Pro” κατηγορία).

HP COLORJET (15)

Η ρυθμιζόμενη έγχρωμη touchscreen με display στις 4.3 ίντσες αν μη τι άλλο δεσπόζει στο μπροστινό τμήμα, ενώ ακριβώς από κάτω της υπάρχει μια χρήσιμη USB Port για να εισάγετε αρχεία on-the-fly, χωρίς να μεσολαβεί οποιαδήποτε παρέμβαση. Στο επάνω μέρος υπάρχει ένα ADF tray, το οποίο μπορεί να δεχθεί έως και 50 φύλλα, ενώ το flatbed scanner μπορεί να δεχθεί χαρτί τύπου A4. Στο μεσαίο τμήμα υπάρχει το Output bin, το οποίο δύναται να "βγάλει" 150 φύλλα, ενώ στο εμπρόσθιο τμήμα υπάρχουν δύο trays, ένα που δέχεται 50 φύλλα και ένα ακόμη με 250 φύλλα. Εκεί υπάρχει και μια θύρα σαν πόρτα μικρού ντουλαπιού, στην οποία φιλοξενούνται τα toners.

HP COLORJET (21)

HP COLORJET (16)

 

Στο πίσω τμήμα υπάρχει μια πρόσθετη USB θύρα, όπως επίσης δύο υποδοχές για να συνδέσετε δύο τηλεφωνικές γραμμές για να το εκμεταλλευθείτε ως FAX, αλλά και μια Ethernet port για online σύνδεση (για τους πιο «παραδοσιακούς» που δεν θέλουν τόσο το Wi-Fi).

HP COLORJET (22)

DSC_0030

Classy Performance

Το πολυμηχάνημα Color LaserJet Pro M479 fdw της HP τα κάνει όλα και συμφέρει, καθώς πραγματοποιεί αντίγραφα (copy), σκανάρει, είναι φυσικά printer και επίσης λειτουργεί και ως FAX. Σκετείτε το δηλαδή σαν ένα μικρό κέντρο επιχειρήσεων! H HP το λανσάρει ως ένα «πολυεργαλείο» και όχι άδικα, καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει, βοηθώντας ουσιαστικά στην επιχείρηση σας στο να αυξήσει κατακόρυφα την αποδοτικότητα της. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμοιραστείτε το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων σας, αλλά και αρχεία μέσω του Microsoft Share Point, e-mail και USB, αλλά και μέσω του δικτύου σας. Επιπλέον, μπορείτε να εκτυπώσετε wirelessly ή να κάνετε χρήση των δυνατοτήτων του dual band Wi-Fi και του Wi-Fi Direct, ενώ μέσω του cloud μπορείτε να εκτυπώσετε από οποιαδήποτε σημείο κι εάν βρίσκεστε.

DSC_0011

HP COLORJET (19)

H HP έχει φροντίσει ώστε το επαγγελματικό πολυμηχάνημα της να είναι απόλυτα ασφαλές, καθώς από τη στιγμή που συνδέεται στο δίκτυο, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος πάντα να μπει στο στόχαστρο «επιθέσεων» από hackers. Με το M479 fdw της HP το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς η γνωστή εταιρεία έχει ενσωματώσει μια security suite που σας επιτρέπει να προστατεύσετε το δίκτυο σας, προσφέροντας real-time αναγνώριση απειλής, αυτοματοποιημένη παρακολούθηση των επιθέσεων που δέχεστε και τη δυνατότητα να τις αποκρούετε και να σταματάτε μια hacking επίθεση ακριβώς τη στιγμή που συμβαίνει! Πέραν όμως της εκπληκτικής ασφάλειας που προσφέρει η εξελιγμένη πρόταση της HP, το χαρακτηριστικό που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν η τεράστια ευκολία χρήσης που προσφέρει, καθώς όχι μόνο μπορείτε να το  σετάρετε πανεύκολα, αλλά παράλληλα μπορείτε να ρυθμίζετε με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και τα πιο δύσκολα tasks μέσω τις ευανάγνωστης touchscreen 4.3 ιντσών.

HP COLORJET (2)

HP COLORJET (6)

HP COLORJET (5)

Όμως τα πλεονεκτήματα του HP Color Laserjet Pro MFP M479 fdw δεν σταματούν εδώ, καθώς τα αυθεντικά toner cartridges προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και τεράστια οικονομία. Συγκεκριμένα υπολογίζεται ότι με ένα μαύρο cartridge θα μπορέσετε να εκτυπώσετε από 2.400 έως 7500 σελίδες περίπου, ενώ τα έγχρωμα cartridges παράγουν από 2100 έως 6000 σελίδες. Η δε τεχνολογία JetIntelligence πάνω στην οποία είναι δομημένα τα cartridges όχι μόνο επιτρέπουν την ταχύτερη εκτύπωση, αλλά κάνουν και σημαντική οικονομία επιτρέποντας το printing 33% περισσότερων σελίδων σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

HP COLORJET (1)

Pro με τα… όλα του!

 Χωρίς αμφιβολία, όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην διαχείριση των πόρων τους και στην προσπάθεια στο να βρίσκονται λύσεις οι οποίες θα κάνουν τη ζωή του προσωπικού πιο εύκολη. Το MFP M479 είναι σχεδιασμένο για να κάνει την καθημερινότητα στο γραφείο πιο άνετη και πιο… αποδοτική, αλλά και συγχρόνως και πιο οικονομική! Αναμφίβολα, με έναν Color LaserJet Pro της HP θα έχετε στο γραφείο μια εκπληκτική "pro" λύση.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment