12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To παντοδύναμο HP Elite X3 έρχεται στην Ευρώπη και θα κοστίζει κοντά στα 700 ευρώ!

    Τo HP Elite X3 ήταν μία Windows 10 ναυαρχίδα, η οποία όταν παρουσιάστηκε στην Βαρκελώνη στο MWC 2016 σίγουρα κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την premium εμφάνιση, τα εξελιγμένα tech specs και φυσικά τον υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας που παρουσίαζε στις διαφορετικές ανάγκες των users. Αν και η δυναμική ναυαρχίδα της HP έκανε το ντεμπούτο της στην Βαρκελώνη, έκτοτε δεν είχαμε νεότερα για το πότε θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά.

    HP Elite X3 2

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ώρα που θα δούμε το HP Elite X3 και στα δικά μας μέρη δεν αργεί και πολύ, καθώς όπως έγινε γνωστό το premium smartphone δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με τιμή, η οποία θα προσεγγίζει τα 700 ευρώ. Αν και σίγουρα δεν το λες φθηνό, τα tech specs του σίγουρα δικαιολογούν το κάτι “παραπάνω” στην τιμή του. Συγκεκριμένα, το μικρό Windows 10-based κτήνος έρχεται με 6ιντσό display (ανάλυσης 2560×1440 pixels),  Qualcomm Snapdragon 820 chipset με 4GB μνήμης RAM και μία τεράστια μπαταρία των 4150mAh. Οι ευχάριστες βέβαια εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το Elite X3 διαθέτει 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση, υποστήριξη για το Microsoft Continuum και dual-front speakers. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ιδιαιτέρως δυνατή πρόταση η οποία σίγουρα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των high-end users οι οποίοι σχεδιάζουν να δοκιμάσουν λίγο στον κόσμο των Windows 10.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles