21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    HP EliteDisplay E273m Review: «Στην ελίτ των premium monitors»!

    Η HP όλοι γνωρίζουμε ότι παίζει δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων από τον χώρο του computing. Είτε πρόκειται για laptops – convertibles, all-in-one desktops, printers και πολυμηχανήματα, είτε για monitors και άλλου είδους περιφερειακά, η δημοφιλής εταιρεία αν μη τι άλλο έχει τη λύση για να ικανοποιήσει τα «θέλω» κάθε χρήστη. H υψηλή τεχνογνωσία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ασφαλώς η τεράστια ευχρηστία είναι ορισμένα από τα στοιχεία που ενσωματώνει η HP στις προτάσεις της και σίγουρα το 27άρι monitor: HP EliteDisplay E273m, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε καλύτερα πρόσφατα, φέρει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την HP μια από τις πρωταγωνίστριες στην αγορά των consumer electronics και του computing.

    Elitedisplay (5)

    Design χωρίς συμβιβασμούς…

    Βγάζοντας το EliteDisplay E273m από τη συσκευασία του, από τη πρώτη κιόλας στιγμή το βλέμμα σου δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην εξαιρετικά ποιοτική και στιβαρή κατασκευή. Ο ανθεκτικός βραχίονας (που συνδέεται πανεύκολα στο πίσω τμήμα, λόγω του screwless design) χαρίζει στήριξη, με την οθόνη των 27 ιντσών να παραμένει σταθερή, ενώ ο συνδυασμός μετάλλου και ποιοτικού πλαστικού φανερώνουν ότι η HP δεν είναι διατεθειμένη να κάνει συμβιβασμούς σε ότι έχει να κάνε με τα στάνταρ ποιότητας, διατηρώντας τα σε υψηλά επίπεδα.

    Elitedisplay (1)

    Παρατηρώντας καλύτερα την EliteDisplay E273m, τα λεπτά bezels που περιβάλλουν την οθόνη δεν περνούν απαρατήρητα (βοηθώντας παράλληλα σε περίπτωση που θέλετε να δουλέψετε με τρία ίδια displays), ενώ τα ηχεία (2×2 Watts) «κατοικούν» στο κάτω τμήμα (με την Bang & Olufsen να βάζει την ποιοτική σφραγίδα της), με τα physical buttons ελέγχου να βρίσκονται κάτω από το main display.   

    Elitedisplay (3)

    Elitedisplay (7)

    Κοιτάζοντας στο πίσω τμήμα, το Monitor της HP δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, καθώς προσφέρει: 1xVGA, 1xHDMI 1.4, 1xDisplayPort 1.2, 1xUSB-C (shared με DisplayPort), 2xUSB-A 3.0, 1xUSB-C (shared με DisplayPort), 1xLine-in και 1xLine-Out. Αναμφίβολα, η πρόταση της HP έχει όλα τα ports που θα χρειαστείτε, ενώ το εξαιρετικά χρήσιμο USB hub θα σας διευκολύνει σημαντικά στην καθημερινότητα σας.

    Welcome to the comfort zone!

    Περνώντας στο… «ψητό», η HP είναι εμφανές ότι με το EliteDisplay Ε273m κλείνει το μάτι στους users που αναζητούν μπόλικη ευελιξία και άνεση από την οθόνη τους. Ειδικότερα στο εργασιακό περιβάλλον που η παραγωγικότητα του προσωπικού επηρεάζεται από δεκάδες διαφορετικούς παράγοντες, εκεί είναι που το EliteDisplay ξεδιπλώνει πλήρως τη δυναμική του.

    Elitedisplay (6)

    Ιδανικό για πολύωρα meetings και για επαγγελματικά skype calls, το EliteDisplay της HP μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα monitor που εκτελεί πολλά περισσότερα tasks από το μέσο όρο. Το γεγονός ότι φέρει την πιστοποίηση του Skype for Business, δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο. Η άνεση βέβαια βρίσκεται στο επίκεντρο της λειτουργίας της premium οθόνης της HP, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να την προσαρμόσετε σε μια σειρά από διαφορετικές θέσεις σε tilt, swivel και pivot, ειδικότερα σε περιπτώσεις που θέλετε να δουλέψετε με πολλαπλά displays, τότε είναι βέβαιο ότι η οθόνη της HP θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να γίνετε ακόμα πιο αποδοτικοί.

    Elitedisplay (2)

    Και παρόλο που εστιάσαμε στον «επαγγελματικό» χαρακτήρα του Ε273m, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική λύση για all-around προβολή multimedia και ψυχαγωγικού περιεχομένου (όπως είναι η προβολή ταινιών και games. Η εικόνα στα 1080p που παράγει είναι εξαιρετικά καθαρή και crisp και με χρόνο απόκρισης στα 5ms, δεν πρόκειται να συναντήσετε προβλήματα ghosting που θα χαλάσουν την εμπειρία σας. Επιπλέον, έχει εξαιρετικές γωνίες θέασης, με τον λόγο αντίθεσης της οθόνης να ανέρχεται στα 1000:1 (static). Παρατηρώντας καλύτερα τα χρώματα της, το συγκεκριμένο monitor της HP είναι απλά ακαταμάχητο, με την ζωντάνια στα χρώματα και την έμφαση στη λεπτομέρεια να αποτελούν τα δύο κύρια χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα της εικόνας.

    Elitedisplay (4)

    Monitor… επένδυση!

    H HP δημιούργησε ένα αξιίοπιστο all-around monitor με σαφή όμως πλεονεκτήματα για τον επαγγελματία που έχει τα πάντα και… συμφέρει. Με εντυπωσιακή ευχρηστία, μοναδική ποιότητα στην εικόνα και με υψηλή ποιότητα κατασκευής που μόνο η HP προσφέρει, το EliteDisplay E273m σίγουρα θα αποτελέσει μια ασφαλή… επένδυση για εσάς και για την επιχείρηση σας, αλλά και για όλους  εκείνους τους users, οι οποίοι θα επιθυμούσαν ένα monitor που να τους καλύπτει πλήρως σε όλες τις ανάγκες τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles