15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HP Envy 17 & Envy x360 15: Νέα σειρά laptops με εντυπωσιακές επιδόσεις και “green” φιλοσοφία που την… ζηλεύεις!

    H HP ανακοίνωσε πρόσφατα τους νέους φορητούς υπολογιστές ENVY. Οι HP ENVY x360 15 και HP ENVY 17 είναι σχεδιασμένοι για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των δημιουργών, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ελεύθερα και να παραμείνουν συνδεδεμένοι από οπουδήποτε. Με το 74% των καταναλωτών να επιδίδονται σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες την περίοδο της πανδημίας, παρατηρείται αύξηση της ενασχόλησης με ενδιαφέροντα που προϋποθέτουν έναν υπολογιστή που να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες όπως η φωτογραφία, το live blogging και η δημιουργία / επεξεργασία σύντομων βίντεο.

    Ο HP ENVYx360 15 είναι ένας εκπληκτικός φορητός μετατρέψιμος υπολογιστής για δημιουργικές εργασίες με 88,7% αναλογία μεγέθους οθόνης και λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, μόλις 1,8 κιλών. Διαθέτει από προαιρετική οθόνη 4K OLED μέχρι επεξεργαστή AMD Ryzen 7 ή Intel Core 11ης γενιάς και γραφικά NVIDIA MX450 καθώς και Wi-Fi 6, Bluetooth 5 για γρήγορη συνδεσιμότητα. Ο HP ENVY 17 είναι ένας ισχυρός φορητός υπολογιστής για δημιουργική εργασία, με βάρος 2,5 κιλών και 86.3% αναλογία μεγέθους οθόνης, ο οποίος διαθέτει επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς και γραφικά NVIDIA MX450 με οθόνη έως 4K UHD, μαζί με Wi-Fi 6 και Bluetooth 5. Η συσκευή προσφέρει επίσης χώρο αποθήκευσης έως και 1 TB PCIe SSD και ενίσχυση απόδοσης για πολλαπλές εργασίες με μνήμη έως 32 GB.

    Οι νέοι φορητοί υπολογιστές ENVY προσφέρουν μια εξατομικευμένη δημιουργική εμπειρία, με δυνατότητες όπως: εργοστασιακή βαθμονόμηση χρώματος στις οθόνες, πληκτρολόγιο all-in-one για γρήγορες συντομεύσεις, 19% μεγαλύτερη επιφάνεια αφής για σύνθετες χειρονομίες, προστατευτικό κλείστρο κάμερας, βελτιστοποιημένη διαχείριση θερμότητας για μέγιστες επιδόσεις, δημιουργικά προφίλ ρυθμίσεων οθόνης στο HP Display Control, το HP QuickDrop για εύκολη μεταφορά αρχείων από και προς συσκευές και το HP Enhanced Lighting – το οποίο μετατρέπει την οθόνη σε πηγή φωτισμού για τη λήψη selfie φωτογραφιών σε βιντεοκλήσεις. Και οι δύο συσκευές συνοδεύονται από μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών του Adobe Creative Cloud, συμπεριλαμβανομένων των Premiere Rush, Premiere Pro και Creative Cloud Photography Plan.

    Στην HP, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με βιώσιμες λύσεις. Οι νέοι υπολογιστές ENVY είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και ο ENVY 17 χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένο πλαστικό μετά από καταναλωτική χρήση και ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέγεται από τον ωκεανό στην κατασκευή του.  Στη συσκευασία και των δύο αποφεύγονται επίσης τα πλαστικά μιας χρήσης και χρησιμοποιούνται ξυλώδεις ίνες που κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα υλικά και χυτευμένη συσκευασία ινών για να αντικαταστήσουμε τον προστατευτικό αφρό, η οποία είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμη. 

    Το νέο ασύρματο ποντίκι HP 930 Creator συνδυάζεται τέλεια με τη νέα σειρά ENVY και είναι το πιο προσαρμοσμένο ποντίκι στις ανάγκες των δημιουργών. Αυτό το ευέλικτο ποντίκι επιτρέπει στους χρήστες που δημιουργούν σε πολλές συσκευές να μεταφέρουν περιεχόμενο μεταξύ συσκευών (έως τρεις!) μέσω dongle ή Bluetooth. Μια μόνο φόρτιση στο USB-C αρκεί για λειτουργία του υπολογιστή έως και 12 εβδομάδες, ή μετά από πολύωρη λειτουργία μπορείτε να κάνετε χρήση για τρεις επιπλέον ώρες με 1 μόνο λεπτό φόρτισης!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles