18.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HP Pavilion Aero – Με βάρος μόλις στο 1 κιλό και ασύγκριτες επιδόσεις!

    Η HP Inc. ανακοίνωσε τον ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή της μέχρι σήμερα για την καταναλωτική αγορά, τον HP Pavilion Aero 13. Ξεκινώντας με βάρος λιγότερο από 1 κιλό, ο Pavilion Aero 13 προσφέρει έναν άψογο βιώσιμο σχεδιασμό και τη δύναμη να ψυχαγωγεί, να διασυνδέεται και να υποστηρίζει την υψηλή παραγωγικότητα στην εργασία. Η HP καλωσόρισε επίσης την οθόνη HP M24fwa FHD και την οθόνη HP M27fwa FHD στην σειρά οθονών M-Series με ενσωματωμένο ήχο. Οι νέες προσθήκες αποτελούν μέρος της πρώτης σειράς πιστοποιημένων με Eyesafe® οθονών στον κόσμο, κατασκευασμένες με ανακυκλωμένα πλαστικά που συλλέγονται  από τον ωκεανό.

    Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν σε μια νέα κανονικότητα, χρειάζονται έναν υπολογιστή που να μπορεί να κινείται μαζί τους στους χώρους εντός και εκτός του σπιτιού τους. Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται πλέον εκτός σπιτιού 45% του χρόνου λειτουργίας του για να εκτελεί ένα ευρύ φάσμα εργασιών, με το 25% του χρόνου του να αφιερώνεται σε video streaming, ενώ το 11% του χρόνου του αναλώνεται σε δραστηριότητες που αφορούν την εργασία και τη μάθηση. Με τον νέο Pavilion Aero 13, οι άνθρωποι μπορούν να δουλέψουν  και να παίξουν χωρίς όρια, όπου κι αν βρίσκονται, σε μία μόνο, ελαφριά συσκευή.

    «Οι σημερινοί καταναλωτές αναζητούν μια συσκευή που είναι τόσο ισχυρή όσο και απίστευτα ελαφριά για να συμβαδίζει με τον ολοένα και πιο κινητικό τρόπο ζωής τους», δήλωσε η Josephine Tan, global head, general manager στον τομέα Consumer PCs της HP Inc. «Ο φορητός υπολογιστής HP Pavilion Aero 13 προσφέρει την premium εμφάνιση και αίσθηση των portfolios Specter και ENVY στη σειρά Pavilion, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν την καλύτερη στην κλάση της σχεδίαση και απόδοση της HP – σε μια εντυπωσιακά και απίστευτα ελαφριά σειρά προϊόντων».

     «Ο HP Pavilion Aero 13 είναι μια αποκλειστικότητα της AMD, καθώς βασίζεται στον υψηλής απόδοσης πυρήνα AMD Zen 3 για να προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας», δήλωσε ο Saeid Moshkelani, senior vice president και general manager, Client Business Unit της AMD. «Συνεχίζοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε premium, χωρίς συμβιβασμούς λύσεις, έχουμε συνεργαστεί με την HP για να δημιουργήσουμε τον ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή, σχεδιασμένο για εργασία και ψυχαγωγία στο σπίτι ή στο δρόμο».

     

    Φορητός υπολογιστής HP Pavilion Aero 13: Τίποτα δεν σας Βαραίνει

    Ο Pavilion Aero 13 είναι ο ελαφρύτερος φορητός υπολογιστής της εταιρείας με βάρος λιγότερο από 1 κιλό και ο πρώτος φορητός υπολογιστής Pavilion που διαθέτει πλαίσιο κατασκευασμένο αποκλειστικά από κράμα μαγνησίου-αλουμίνιου και ένα λεπτό σώμα 4 όψεων με ανθεκτικό και premium σχεδιασμό. Διαθέσιμος σε Pale Rose Gold, Warm Gold, Ceramic White και Natural Silver, είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής Pavilion με αναλογία οθόνης-σώματος 90% – επιτρέποντάς σας να βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο ευκολότερα.

    Ο Pavilion Aero 13 αναμένεται να μπορεί να αναβαθμιστεί στα Windows 11 μέσα στη χρονιά και υποστηρίζεται από τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή AMD Ryzen ™ 7 5800U Mobile με γραφικά AMD Radeon™ για γρήγορη απόκριση κατά την εργασία ή την περιήγηση στο internet και ομαλή κίνηση κατά την παρακολούθηση ταινιών. Το Wi-Fi 6 και οι 10,5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπουν γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα και αυτονομία στο σπίτι ή στο δρόμο. Ο Pavilion Aero 13 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής της εταιρείας με διαγώνιο 13,3 ιντσών, με αναλογία διαστάσεων 16:10 και ανάλυση 2,5k, προσφέροντας 10% περισσότερο κατακόρυφο χώρο προβολής σε σύγκριση με τον παραδοσιακό λόγο διαστάσεων 16:9 ώστε να σας παρέχει πιο ζωντανές εικόνες και κείμενο στην οθόνη. Περιηγηθείτε άνετα ακόμα και στο φως του ήλιου με φωτεινότητα 400 nits και απολαύστε ζωντανές εικόνες κατά την περιήγηση στον ιστό και τη ροή βίντεο με 100% sRGB για ευρύτερη παλέτα χρωμάτων.

    Ο Pavilion Aero 13 έχει τη βιωσιμότητα σε πρώτο πλάνο σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του, φτιαγμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό και πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό, προφυλάσσοντας τους ωκεανούς από περισσότερα από 6.000 πλαστικά μπουκάλια. Η βαφή της συσκευής είναι βασισμένη στο νερό, βοηθώντας στη μείωση των εκπομπών VOC, ενώ το κουτί συσκευασίας και τα προστατευτικά μαξιλάρια προέρχονται από 100% βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά. Ο Pavilion 13 Aero είναι επίσης πιστοποιημένος κατά EPEAT® Gold Registered και Energy Star® και είναι μέρος του προγράμματος HP Planet Partners, ενός εύκολου και ασφαλούς τρόπου συλλογής χρησιμοποιημένων προϊόντων για μεταπώληση και ανακύκλωση συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας περισσότερο κυκλικής οικονομίας με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό αποτελεί προσπάθεια της HP να προσφέρει το πιο βιώσιμο portfolio υπολογιστών στον κόσμο.

     

    Επεκτείνοντας την Παγκόσμια Πρωτοπόρα Σειρά Πιστοποιημένων Eyesafe® Οθονών

     Καθώς περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν το ιδανικό τους μέρος για εργασία, παιχνίδι και μάθηση, η HP έχει επεκτείνει τη σειρά M με οθόνες 24 και 27 ιντσών με ενσωματωμένο ήχο. Οι οθόνες HP M24fwa FHD και HP M27fwa FHD βελτιστοποιούν την εγκατάστασή σας με minimal σχεδιασμό, καινοτόμα διαχείριση καλωδίων και ενσωματωμένα διπλά ηχεία για περιστασιακή ψυχαγωγία, όπως streaming, περιήγηση στο διαδίκτυο και casual gaming. Απολαύστε το AMD FreeSync για να παίξετε παιχνίδια ή να παρακολουθήσετε ταινίες χωρίς σπασίματα ή διακοπές και προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις με το HP Display Center. Ξεκουράστε τα μάτια σας με το HP Eye Ease και την πιστοποίηση Eyesafe® που δεν θυσιάζουν την 99% sRGB ποιότητα χρώματος. Και οι δύο οθόνες είναι κατασκευασμένες από 85% ανακυκλωμένα υλικά, 5% ανακυκλωμένα πλαστικά και προσφέρονται σε βιώσιμη και ανακυκλώσιμη συσκευασία.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles