14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HP Pavilion x360 14 & 15: Για μια ξεχωριστή “360” εμπειρία ψυχαγωγίας όπου και εάν βρίσκεστε!

    Οι HP Pavilion x360 14 και 15 είναι ιδανικοί για όσους αναζητούν έναν ευέλικτο φορητό υπολογιστή που τους επιτρέπει να στριμάρουν περιεχόμενο ή παιχνίδι από οπουδήποτε. Οι συγκεκριμένες συσκευές είναι εκσυγχρονισμένες με πιο συμπαγή, ελαφριά σχεδίαση και διαθέτουν προαιρετικό Wi-Fi 61 για αξιόπιστη σύνδεση σε πολυάσχολα νοικοκυριά και δημόσιους χώρους. Επίσης, έχοντας κατασκευαστεί με γνώμονα το περιβάλλον, αυτοί οι προσωπικοί υπολογιστές είναι δύο από τους πιο βιώσιμους της HP μέχρι σήμερα. Μαζί με την μεγαλύτερη αναλογία μεγέθους οθόνης για έναν HP mainstream x360, με προεγκατεστημένο το OMEN Gaming Hub και τη φωνητική υποστήριξη, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν καλύτερη ψυχαγωγία αλλά και περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις τους, χάρη στο χαμηλό του βάρος.

    Μερικές ακόμα εξαιρετικές δυνατότητες και προδιαγραφές του νέου Pavilion x360 14 και 15:

    • Βιώσιμος σχεδιασμός: Σχεδιασμένος με γνώμονα το περιβάλλον, ο Pavilion x360 14 περιέχει στην κατασκευή του πλαστικό μπουκάλι που θα κατέληγε στον ωκεανό. 2 Μια πιο premium εκδοχή διαθέτει ανακυκλωμένο αλουμίνιο στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου, μειώνοντας τα απόβλητα από τη βιομηχανική διαδικασία ανακύκλωσης με αποτέλεσμα την εξοικονόμησης πάνω από 341 τόνων εκπομπών CO2 σε σχέση με τον προβλεπόμενο όγκο κύκλου ζωής του προϊόντος.3 Τόσο τα x360 14 όσο και 15 περιέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι πιστοποιημένα με το EPEAT Gold Registered και το Energy Star.

     

    • Διασκέδαση Streaming: Με μοντέρνο σχεδιασμό τεσσάρων πλευρών micro-edge bezel, αυτοί οι υπολογιστές έχουν έως και 88,92% αναλογία μεγέθους οθόνης4, τη μεγαλύτερη για έναν mainstream μετατρέψιμο υπολογιστή ΗΡ. Tα micro-bezel, οι μικρότερες αυτές αρθρώσεις προσφέρουν στους χρήστες μεγαλύτερη εμπειρία οθόνης για μια συναρπαστική ψυχαγωγία. Με αφορμή την εργασία, τη μάθηση και το παιχνίδι από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η HP παρουσιάζει μια απλούστερη έκδοση του OMEN Gaming Hub στους χρήστες του Pavilion. Προεγκατεστημένος στον νέο Pavilion x360 14 και 15, ο δημοφιλής πίνακας παιχνιδιών διαθέτει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την καλή λειτουργία του συστήματος, να κατεβάζουν ταπετσαρίες, να κερδίζουν ανταμοιβές και πολλά άλλα. Επιπλέον, με τις νέες δυνατότητες του Amazon Alexa, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους και να συνδέονται με άλλες υποστηρικτικές συσκευές, να παραμένουν σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους με κλήσεις hands-free, να ανακαλύπτουν μουσική μέσω μιας ειδικής ιστοσελίδας, καθώς και να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές τους συσκευές. Το Cortana και το Xiaowei της Κίνας επίσης υποστηρίζονται.

     

    • Πραγματική Εμπειρία Mobile: Αυτές οι συσκευές διαθέτουν μειωμένο κατά 12 χιλ. πλάτος, συμβάλλοντας στη μείωση έξι τοις εκατό του συνολικού αποτυπώματος και με χαμηλότερο βάρος μόλις 1,509 κιλών, αποτελούν τις πιο ελαφριές μετατρέψιμες συσκευές Pavilion της HP. Μείνετε συνδεδεμένοι με το προαιρετικό Wi-Fi 6 2×2 ax1 & 1×2 ax για γρήγορη σύνδεση σε ένα πολυσύχναστο σπίτι ή πολυσύχναστο καφέ.

    *********

    1. Απαιτείται ασύρματο σημείο πρόσβασης και υπηρεσία Διαδικτύου, τα οποία πωλούνται χωριστά. Περιορισμένη διαθεσιμότητα δημόσιας ασύρματης πρόσβασης. Το Wi-Fi 6 (802.11ax) είναι συμβατό με προηγούμενες προδιαγραφές 802.11. Οι προδιαγραφές για το Wi-Fi 6 είναι ημιτελείς και όχι τελικές. Εάν οι τελικές προδιαγραφές διαφέρουν από τις ημιτελείς, η ικανότητα του φορητού υπολογιστή ενδέχεται να επηρεάσει την επικοινωνία του με άλλες Wi-Fi 6 συσκευές. 

    2. Με βάση την εσωτερική ανάλυση της HP. Φορητοί υπολογιστές κατασκευασμένοι με ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό που θα κατέληγε στον ωκεανό στο μικρόφωνο, στη στεφάνη (bezel), στο κάλυμμα γ και δ. Το ποσοστό των ανακυκλωμένων υλικών που περιέχεται σε κάθε συστατικό ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν. 

    3. Με βάση την εσωτερική ανάλυση της HP. Απόβλητα από τη βιομηχανική διαδικασία ανακύκλωσης. Οι υπολογισμοί βασίζονται στον προβλεπόμενο όγκο κύκλου ζωής του προϊόντος και στην εξοικονόμηση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα του HP Pavilion x360 14. Ο υπολογισμός εξοικονόμησης CO2 βασίζεται στη σύγκριση της ποσότητας παρθένου αλουμινίου έναντι του ανακυκλωμένου αλουμινίου που περιέχεται στο κάλυμμα του προϊόντος Γ. 

    4. Ποσοστό της ενεργής συν της μη ενεργής ευδιάκριτης περιοχής στην ενεργή ευδιάκριτη περιοχή συν το πλαίσιο. Μετρήστε από το επάνω μέρος κάθετα προς το γραφείο. 

    5. Ο Xiaowei υποστηρίζεται μόνο στον HP Pavilion x360 14.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles