11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η HP ετοιμάζει smartphones!

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η αγορά των smartphones ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο παίκτη…από τα παλιά! Η Hewlett Packard δείχνει να πιστεύει πως χωράει ανάμεσα στους υπόλοιπους και ετοιμάζει συσκευές Android!

    Στοχεύοντας αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία, η Κίνα, οι Φιλιππίνες κ.λπ., η HP έχει στα σκαριά μεγάλες συσκευές με οθόνες 6 και 7 ιντσών, που εμπίπτουν στην κατηγορία των phablets και θα κοστίζουν από 200 έως 250 δολλάρια μόλις. Να θυμίσουμε πως η εταιρεία ήδη δραστηριοποιείται στον χώρο των tablets με τα περίφημα “slates” της που τρέχουν Android 4.2, έχουν Tegra chipset και βρίσκονται και αυτά σε χαμηλά τιμολογιακά επίπεδα.

    hp-smartphones-1

    Για πολλούς η κίνηση της HP δεν είναι σοφή, καθώς στην αγορά Android smartphones επικρατούν συνθήκες κορεσμού, με τους κατασκευαστές να έχουν πλημμυρίσει όλες τις κατηγορίες με συσκευές διαφόρων specs. Φυσικά η HP παραμένει ένα τεράστιο brand name και έχει τα φόντα να υποστηρίξει τα προϊόντα της όσο λίγοι, ωστόσο οι χρήστες είναι αυτοί που πάντα κάνουν την τελική επιλογή. Για να δούμε…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles