17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HP Zvr το μοναδικό virtual reality 3D display που φέρνει το μέλλον στο σήμερα!

    Η εικονική πραγματικότητα είναι το «μέλλον» και παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούμε ότι το VR συνδέεται με το gaming και την ψυχαγωγία, η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές. Για αυτό το λόγο, η HP δημιούργησε το Zvr, το πρώτο εμπορικό 3D display, το οποίο ανοίγει νέους “εικονικούς” δρόμους στους επαγγελματίες…

    Το HP Zvr είναι ένα 23.6 ιντσών VR display, το οποίο χαρίζει στο χρήστη τη δυνατότητα να πειραματιστεί real-time με 3D ολογραφικές εικόνες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δει οποιοδήποτε αντικείμενο από κάθε γωνία και μάλιστα με απίστευτη λεπτομέρεια. Για να επιτευχθεί το 3D VR αποτέλεσμα το Zvr βασίζεται σε μία σειρά από parallax sensors, που ανταποκρίνονται με αμεσότητα στις κινήσεις των passive τρισδιάστατων γυαλιών του χρήστη. Κάνοντας χρήση ενός εξελιγμένου stylus ο χρήστης δύναται να παρατηρήσει καλύτερα το αντικείμενο που προβάλλεται στην οθόνη, να το περιστρέψει προς διάφορες κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει zoom in ή zoom out!

    To HP Zvr display μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές εκπαιδευτικού περιεχομένου, ενώ είναι ιδανικό για εφαρμογές CAD και επιστημονικά projects που απαιτούν τη μέγιστη λεπτομέρεια και που χαρίζουν μοναδικές δυνατότητες στους επαγγελματίες χρήστες. H εξελιγμένη πρόταση της HP διαθέτει dual-link DVΙ και DisplayPort connectors που είναι βέβαιο ότι θα λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών χρηστών. Χωρίς αμφιβολία, το Zvr VR display της HP φέρνει το μέλλον στο… σήμερα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles