14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο -και ωραίο- HTC A16 αποκαλύπτεται… (update: διέρρευσαν και specs)

    UPDATE: Μετά την αποκάλυψη της εμφάνισής του από τον @evleaks, διέρρευσαν και specs για το HTC A16 από το χρήστη του twitter @LiabTooFeR. Πρόκειται, όπως αναμενόταν, για ένα entry level μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 210, 1.5GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και κάμερες 8 και 5MP.

    Το πρωινό του Σαββάτου ξεκινάει με μία σημαντική διαρροή και πάλι από τον evleaks, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα press photo του LG G5. Αυτή τη φορά αφορά φωτογραφίες μίας νέας πρότασης της HTC, του A16.

    htc a16 leaked

    Ίσως δεν τη δούμε στο MWC 2016 της Βαρκελώνης που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο φαίνεται μία ενδιαφέρουσα και όμορφη στην όψη συσκευή, η οποία, αν κρίνουμε από την ημερομηνία που βλέπουμε στην οθόνη της, ενδεχομένως να παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου στο Λονδίνο.

    Το HTC A16 είναι μία πρόταση που πιθανότατα εντάσσεται στη mid-range κατηγορία, με κλασική σχεδίαση της σειράς Desire της ταϊβανέζικης εταιρείας αλλά μοντέρνες πινελιές και διάθεση σε πολλά χρώματα, ενώ ενδιαφέρον έχει η παρουσία ενός ανανεωμένου διπλού ηχείου στο εμπρόσθιο μέρος της πάνω και κάτω από την οθόνη.

    Δεν έχουμε προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του HTC A16, τα οποία ίσως διαρρεύσουν προσεχώς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles