25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    HTC: Ανοδικά τα έσοδα Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά φέτος

    Είναι γνωστή η δύσκολη οικονομική κατάσταση της HTC, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα. Αν και δημιουργεί ποιοτικά smartphones, δεν έχουν προωθηθεί αρκετά, ενώ πολλές φορές έχουν και υψηλό κόστος, τη στιγμή που εταιρείες σαν την OnePlus και τη LeEco διαθέτουν στην αγορά συσκευές με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, στη τιμή των $300 – $400.

    htc

    Πρόσφατα, η HTC δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το μήνα Σεπτέμβριο και για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να σημειώσει μια σημαντική αύξηση των εσόδων της, κατά 31.3% χρόνο με το χρόνο και 42% σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα. Αν και το επίσημο δελτίο τύπου δεν αναφέρει κάτι σχετικά με τα Pixel smartphones που παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την Google, θα ήταν αφελές να θεωρήσουμε ότι αυτά τα smartphones διαδραμάτισαν κάποιον ρόλο στη ξαφνική αυτή αλλαγή των συνθηκών για την HTC.

    Μπορεί, πράγματι, τα νέα αυτά smartphones να έχουν κατασκευαστεί από την HTC, αλλά το σχεδιασμό, τη διάθεση και την εμπορική προώθηση έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Google. Από την άλλη πλευρά, δεν θα ήταν υπερβολή να διατυπώσει κανείς την άποψη, ότι από μια πιθανή εμπορική επιτυχία των Pixel smartphones, θα ωφεληθεί και η HTC. Ας ελπίσουμε, η εταιρεία να μπορέσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, έστω και με τη βοήθεια των Pixel συσκευών και να επιστρέψει δυναμικά στο χώρο, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί με το φημολογούμενο HTC Ocean.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles