14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HTC: Δεν αποχωρεί από την αγορά αλλά συνεχίζει την ανάπτυξη μελλοντικών flagships!

    Η HTC είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, με τις πωλήσεις συσκευών να έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση, ενώ το HTC 10 για το οποίο εργάστηκε σκληρά και το οποίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ μόνο για λίγο καιρό σταμάτησε να διατίθεται από τους παρόχους. Η πτωτική πορεία της HTC κρατά εδώ και αρκετά χρόνια και πολλοί αναλυτές εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το αν η εταιρεία θα δημιουργήσει κάποιο άλλο flagship smartphone.

    jeff-gordon

    Ο Jeff Gordon, επικεφαλής του τμήματος εταιρικών σχέσεων της HTC, ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η εταιρεία του δεν παραιτείται, αντιθέτως εργάζεται πυρετωδώς πάνω στις επόμενες ναυαρχίδες. Δυστυχώς ο ίδιος δεν παρείχε περισσότερες πληροφορίες πάνω στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει το HTC Ocean, το οποίο θα αποτελεί τον διάδοχο του HTC 10.

    Το HTC Ocean αναμένεται να φέρει design παρόμοιο με το HTC 10, αλλά με ορισμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως, για παράδειγμα, μια επιφάνεια αφής στο πλάι της συσκευής μέσω της οποίας θα γίνεται εφικτή η αυξομείωση της έντασης ή και για την επιτέλεση άλλων διεργασιών. Τέλος, φήμες θέλουν τη συσκευή να ενσωματώνει και τη γνωστή ψηφιακή βοηθό Google Assistant αλλά και κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles