19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HTC Desire X: Πανέμορφο και προσιτό @ IFA 2012 (vid)

    H HTC “το έχει” με την εμφάνιση… Και το Desire X είναι μία mid range πρόταση της εταιρείας, με έμφαση στην υποστήριξη beats audio, την αρκετά προσιτή τιμή, αλλά και τα άκρως ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά. 3 σε 1 δηλαδή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο booth της εταιρείας στο Hall 9, το Desire X ξεχώριζε ανάμεσα στις προτάσεις των “κινητάδων”.

    Κι όλα αυτά χωρίς, βέβαια, να αποτελεί μία συσκευή που προορίζεται για “ναυαρχίδα” των Ταϊβανέζων. Αντίθετα, εντάσσεται στη μεσαία κατηγορία, ώστε να είναι προσιτή σε μεγαλύτερο κοινό. Αν, λοιπόν, δεν είσαι από εκείνους που δίνουν 600 ευρώ για το κινητό τους, μπορείς να δώσεις ακριβώς τα μισά χρήματα για να αποκτήσεις το αισθητικά πανέμορφο 4ιντσο μοντέλο της HTC, με το διπύρηνο επεξεργαστή που θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω.

    Και για να πούμε λίγα περισσότερα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το HTC Desire X διαθέτει οθόνη με ανάλυση WVGA 800×480 pixels, dual-core processor Qualcomm Snapdragon S4 στο 1GHz, 768ΜΒ μνήμη RAM, εσωτερική μνήμη 4GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών micro SD, κάμερα 5MPixels με αυτόματη εστίαση και LED flash, καθώς και μπαταρία 1650mAh. Ενσωματώνει την έκδοση Ice Cream Sandwich του Android –με προοπτική να πάρει σύντομα αναβάθμιση– και, βέβαια, το Sense UI της HTC.

    Η εταιρεία δίνει, τέλος, ιδιαίτερη έμφαση και στη υποστήριξη beats audio, για ποιοτικό ήχο που κάνει τη διαφορά.

    Δες ένα video preview με το HTC Desire X στην IFA 2012

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles