13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    HTC First επίσημα. Πιο “Facebook Phone” από ποτέ, με οθόνη 4,3 ιντσών και Snapdragon 400

    HTC First

    Μπορεί το σημερινό event του Facebook να περιελάμβανε, όπως είχε διαρρεύσει, στο βασικό “κορμό” της παρουσίασής του το “Facebook Home”, το νέο τρόπο ενσωμάτωσης του δημοφιλούς site social networking στην home screen του Android, αυτό όμως δε σημαίνει ότι στο τέλος του δεν είδαμε και… ολόφρεσκο hardware.

    Το HTC First, λοιπόν, είναι επίσημο και μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει ως το περισσότερο προσανατολισμένο στο… Facebook κινητό που έχουμε δει ποτέ. Η HTC -συνεργάτης έτσι κι αλλιώς του Facebook στο Home Product μαζί με τη Samsung και τη Sony- παρουσίασε τη συσκευή μέσω του CEO της, Peter Chou, αποκλειστικά σε πρώτη φάση για το δίκτυο της AT&T στις ΗΠΑ.

    htc-first

    Το νέο social smartphone, με την τιμή των 99 δολαρίων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (με δύο χρόνια συμβόλαιο στην AT&T), είναι μία πρόταση βελτιστοποιημένη για το “Facebook Home” έχοντας προεγκατεστημένο τον νέο launcher πάνω σε Android 4.1 Jelly Bean. Όσον αφορά τις διαφορές της “Home” έκδοσης του κινητού αυτού -σε σχέση με το version που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play για τις υπόλοιπες προτάσεις που το υποστηρίζουν- θα είναι μικρές, με κάποια επιπλέον system notifications, ενώ θα διαθέτει ενσωματωμένη και την εφαρμογή του Instagram.

    htc-first-02

    Το First διαθέτει mid-range specs και απευθύνεται περισσότερο στο νεανικό κοινό λόγω του social προσανατολισμού του. Θα είναι, μάλιστα, διαθέσιμο και σε τέσσερα χρώματα (κόκκινο, γαλάζιο, λευκό και μαύρο) για ακόμη πιο funny στιγμές μαζί του.

    Η συσκευή διαθέτει, κατά τα άλλα, ιδιαίτερα minimal design, οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 720p, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 της Qualcomm “χρονισμένο” στα 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB, ενώ θα υποστηρίζει LTE. Διαθέτει ακόμη οπίσθια κάμερα 5MPixels, εμπρόσθια στα 1.3MPixels, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.000mAh.

    Στις ΗΠΑ θα είναι διαθέσιμη στις 12 Απριλίου από την AT&T αποκλειστικά (οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα), μαθαίνουμε όμως ότι σύντομα θα έρθει και στην Ευρώπη από τα δίκτυα της Orange και της EE, προς το παρόν. Για να δούμε, θα το δούμε και από τα μέρη μας;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles