23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το “ηρωϊκό” HTC HD2 και με KitKat ROM

    To HTC HD2 είναι ένα κινητό που μπορεί πολλοί να το χαρακτηρίσουν ως “θρύλο”. Κυκλοφόρησε το 2009, έχοντας εγκατεστημένα τα Windows Mobile 6.5 και, παρόλο που πλέον έχει βγει επίσημα στη “σύνταξη”, οι ROM που έχουν κυκλοφορήσει γι’ αυτό είναι πραγματικά… πολλές: από Windows RT, Windows Phone 8, Windows Phone 7.5 έως αρκετές εκδόσεις του Android (από το Froyo έως το Jelly Bean). Ακόμη και Firefox OS είδαμε για τη συσκευή που πραγματικά φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από “αθάνατη”.

    HTC-HD2

    Τώρα μία νέα custom ROM που έχει αναπτυχθεί για το HTC HD2 επιτρέπει στη συσκευή να “τρέξει” τη νέα έκδοση του Android KitKat. Φυσικά, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, μην περιμένετε τα πάντα να λειτουργούν άψογα, καθώς υπάρχουν ζητήματα με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi, την υποδοχή microSD και τα δεδομένα, ωστόσο ενδέχεται και αυτά να επιλυθούν.

    Ας μην ξεχνάμε ότι το HTC HD2 είναι ένα smartphone με μονοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm στο 1GHz και μόλις 576MB μνήμης και, απ’ ό,τι φαίνεται, αποτελεί ένα καλό “ανεπίσημο” παράδειγμα του ότι πώς το KitKat μπορεί να είναι συμβατό με Android τηλέφωνα με μνήμη από 512MB.

    Και κάπως έτσι η συσκευή θεωρείται από κάποιους η “κατσαρίδα” των smartphones. Κάπως περίεργη η παρομοίωση αλλά ίσως και να είναι πετυχημένη αν το καλοσκεφτούμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles