13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το HTC HD2 “τρέχει”… Windows RT!

    Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, το πασίγνωστο HD2 της HTC που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2009 (4,3 ίντσες οθόνη), μπορεί και τρέχει το τελευταίας τεχνολογίας OS της Microsoft για “tablets”, Windows RT. Το κινητό πάντως, χάρη σε διάφορες “μοντίφες” που σκαρφίστηκαν διάφοροι έχει τρέξει από Android και Linux, έως Windows Phone 7, οπότε δεν μας κάνει τώρα που το σκεφτόμαστε και ιδιαίτερη εντύπωση που κατάφεραν να του εγκαταστήσουν το πλέον σύγχρονο OS της Microsoft.

    Ένας power user από την Ρωσία, με το ψευδώνυμο @CotullaCode στο Twitter, κατάφερε λοιπόν να εγκαταστήσει το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft στο HTC HD2 με επιτυχία, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσει τον τρόπο και την μέθοδο που ακολούθησε για να να καταστήσει κάτι τέτοιο δυνατόν. Από τις φωτογραφίες του κινητού πάντως που δημοσίευσε να τρέχει Windows RT, δείχνει το λειτουργικό να τρέχει κανονικά αν και χωρίς δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ελπίζει να διορθώσει όπως λέει.

    Δυστυχώς, η ανάλυση του κινητού, δεν επιτρέπει την λειτουργία των modern UI (Metro) εφαρμογών, ωστόσο όπως επισήμανε ο power user από την Ρωσία, όλες οι εφαρμογές του desktop UI για Windows RT τρέχουν κανονικά και χωρίς προβλήματα.

    Πηγή: GSMArena

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles