20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Στροφή στα οικονομικά smartphones για να ανακάμψει κάνει η HTC

    Η λύση για την HTC ώστε να ανακάμψει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος φαίνεται ότι θα έρθει από τα… οικονομικά smartphones.

    Όπως ανέφερε ο CFO της ταϊβανέζικης εταιρείας, Chang Chia-Lin, η εταιρεία θα μπορούσε να πουλήσει smartphones σε τιμή από τα 150 έως τα 300 δολάρια, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει την πτώση του μεριδίου αγοράς της σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μετοχή της, με αποτέλεσμα τα κέρδη της να έχουν υποστεί σημαντική πτώση το έτος που μας πέρασε.

    HTC Smartphones

    Μιλώντας στο Reuters. η “ισχυρή” γυναίκα της HTC, Cher Wang, σημείωσε και αυτή ότι το πρόβλημα της εταιρείας για το 2013 ήταν η “επικέντρωσή” της στις ναυαρχίδες.

    Η νέα προσέγγιση συνδυάζεται και με τα σχέδια της HTC να στρέψει την προσοχή της σε αναδυόμενες αγορές.Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θα ενταχθεί στην πολύ low-end αγορά (που ήδη βρίσκονται κατασκευάστριες όπως η Huawei και η Xiaomi).

    Να σημειώσουμε ότι η HTC ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα της “ναυαρχίδα”, το διάδοχο του HTC One, ενώ, σύμφωνα με τις φήμες, ετοιμάζεται να εισχωρήσει μέσα στο έτος και στην αγορά των wearable devices.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles