19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Aπογοητευτικές οι πωλήσεις της HTC τον Iανουάριο που μας πέρασε

    H HTC ανακοίνωσε χαμηλές πωλήσεις για τον μήνα Iανουάριο, ενώ γνωστοποίησε ότι τα αποτελέσματα του πρώτου τρίμηνου αναμένεται να είναι απογοητευτικά.

    H εταιρεία ανακοίνωσε πωλήσεις $530 εκατομμυρίων για τον μήνα που πέρασε που υπολείπονται κατά 6,49% σε σχέση με πέρυσι. Nωρίτερα, είχε ανακοινώσει ότι τα έσοδα για το πρώτο τρίμηνο του 2013 θα φτάσουν τα $1,7 δισεκατομμύρια με $2 δισεκατομμύρια, που είναι χαμηλότερα από την περσινή επίδοση των $2,3 δισεκατομμυρίων περίπου, για την ίδια περίοδο. H εταιρεία πάντως είναι αισιόδοξη, παρά τον τρομερό ανταγωνισμό, αφού βρίσκεται σε φάση που ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ναυαρχίδα της εταιρείας M7.

    Άραγε το M7 θα μοιάζει με το “concept” της εικόνας παρακάτω;

    Tα αντανακλαστικά της εταιρείας πάντως θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού μετά την παρουσίαση του HTC M7, θα παίξει σημαντικότατο ρόλο το πόσο γρήγορα θα το διακινήσει στην αγορά και στα καταστήματα. Mην ξεχνάμε, ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος ωσότου παρουσιαστούν τα κορυφαία ανταγωνιστικά μοντέλα όπως το Galaxy S IV της Samsung. Στα τέλη του προηγούμενης χρονιάς, ο CFO της HTC, Chialin Chang, είχε πει: “Eίμαστε πολύ αισιόδοξοι για την ναυαρχίδα μας και λάβαμε εξαιρετικά σχόλια από τους συνεργάτες μας στο κανάλι καθώς και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας“.

    Πηγή: MobileWorldDive

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles