19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HTC M8 Ace. Οι επίσημες φωτογραφίες του έρχονται στο φως!

    Με το HTC M8 Ace, η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία από την Ταϊβάν επιχειρεί να μπει στο μάτι της Samsung, προκαλώντας ανοικτά το Samsung Galaxy S5. Πρόσφατα, διέρρευσαν στη δημοσιότητα οι πρώτες επίσημες  εικόνες από τη ναυαρχίδα της HTC, η οποία φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς των high-end συσκευών.

     HTC M8 ACE

    Από ότι μπορούμε να διαπιστώσουμε το design του HTC M8 Ace, δείχνει να ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του HTC One (Μ8) και του HTC One mini 2, με το χαρακτηριστικό BoomSound ηχείο να βρίσκεται και αυτή τη φορά στη θέση του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το smartphone της HTC θα είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από πολυκαρβονικό υλικό, το οποίο αδιαμφισβήτητα περικόπτει σημαντικά το κόστος κατασκευής. Σε ότι αφορά το εσωτερικό του, το HTC M8 Ace θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ποιότητας 1080p, έναν τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή της Qualcomm χρονισμένο στο 1.5GHz, ενώ o αισθητήρας της κυρίας κάμερας ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα είναι στα 8MP ή στα 13MP.

    Η τιμή του HTC M8 Ace πιθανολογείται ότι θα κυμαίνεται περίπου στα 500 δολάρια, αν και ακόμη η HTC δεν έχει καταλήξει στην επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη και στην Αμερική. Ρίξτε μία ματιά στις παραπάνω φωτογραφίες του HTC M8 Ace για να κρίνετε κάτα πόσο σας αρέσει η εμφάνιση του!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles