17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έτσι θα είναι η “διπλή” κάμερα του νέου HTC One που θα γνωρίσεις στις 25 Μαρτίου [MWC 2014]

    Οι φωτογραφικές διαρροές του “νέου HTC One 2014” το προηγούμενο διάστημα έχουν αποκαλύψει ήδη ότι η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος της, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η νέα ναυαρχίδα των Ταϊβανέζων έρχεται με ένα καινούριο camera system. Και στο MWC 2014 της Βαρκελώνης μαθαίνουμε περισσότερα γι’ αυτό, από τις εταιρείες που το δημιούργησαν.

    Πίσω από το dual camera system του νέου HTC M8 (ή new… HTC One) βρίσκονται η Qualcomm, αλλά και ο οίκος σχεδίασης καμερών Corephotonics.

    dual camera system HTC M8 - 03

    Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, το νέο σύστημα χρησιμοποιεί δύο φωτογραφικούς αισθητήρες (πιθανότατα ανάλυσης 2 και 4MP) και ένα ζευγάρι φακών, έναν κλασικό ευρυγώνιο, αλλά και έναν τηλεφακό για μακρινή εστίαση.

    Με τη βοήθεια φωτογραφικών αλγορίθμων που συνδυάζουν δεδομένα και από τις δύο αισθητήρες, οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει η συσκευή είναι σημαντικά βελτιωμένες, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα και για επιπρόσθετες φωτογραφικές επιλογές.

    dual camera system HTC M8 - 02

    Tο Pocket-Lint.com στο MWC παρακολούθησε επίδειξη του πώς το σύστημα μπορεί να πετύχει καλύτερες επιδόσεις στο κομμάτι του zoom. Ο CEO της Corephotonics επιβεβαίωσε, επίσης, ότι το νέο σύστημα μπορεί να δημιουργήσει εφέ βάθους πεδίου και να αλλάξει την εστίαση μίας φωτογραφίας, αφότου αυτή έχει τραβηχθεί (μία… must δυνατότητα σε τελευταίες ναυαρχίδες).

    dual camera system HTC M8 - 01

    Πολύ ενδιαφέροντα ακούγονται όλα αυτά, κάνοντάς μας να προσμένουμε την 25η Μαρτίου, μέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο HTC One σε παράλληλα events σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles